Trabzonspor'da Sosa ve Novak ile yola devam!

Bordo-mavili takımda başkan Ahmet Ağoğlu, sözleşmeleri sona erecek olan Jose Sosa ve Filip Novak ile kontrat imzalayacaklarını açıkladı.

SPOR 22.10.2019, 16:43 22.10.2019, 16:56
Trabzonspor'da Sosa ve Novak ile yola devam!

Ahmet Ağaoğlu, eşi Beyza Ağaoğlu'nun Beşiktaş Deniz Müzesi'nde açmış olduğu resim sergisini ziyareti esnasında basın mensuplarının kendisine yönetmiş olduğu sorulara cevap verdi.

Trabzonspor'un kaptanı Sosa ve Novak'ın sözleşmelerinin sona ereceği sorusunun üzerine Ahmet Ağolu şu açıklamalarda bulundu:

"Oyuncularla görüştük. Sosa ve Novak'la sözleşme yenileyerek yolumuza devam edeceğiz. Sosa, hemen hemen sezon başından beri eleme maçları da dahil olmak üzere inanılmaz performans ortaya koydu. Kaptan gibi kaptan. Boşuna 'Maestro' dememişler adama. Geldiğimiz noktada çok büyük emeği var. Ayrıca bir kaptan olarak, sıkıntı yaşadığımız dönemde çok aktif rol oynadı, takımın toparlanmasına yardımcı oldu. Yerli oyuncular tarafında da Uğurcan Çakır çok aktif rol aldı. Birkaç oyuncunun liderliğinde takımın bu havasının bozulmaması için çok çaba sarfediyorlar. Hocamız, 'Bazı oyunculara çok yüklendik, haklarını helal etsin.' diyor ama ben başta hocamız olmak üzere, bütün takıma ortaya koydukları performanstan dolayı, çabadan dolayı teşekkür ediyorum, haklarını helal etsinler, diyorum."
 

Yorumlar (0)