Trabzonspor'da Ömür harekâtı: Masaya oturacak!

İddialara göre Trabzonspor, 23 yaşındaki yıldız futbolcusu Abdülkadir Ömür'ün sözleşmesini 2026'ya kadar uzatacak. Yenilenen sözleşmeye göre genç oyuncunun maaşında da güncellemeye gidilecek. İşte detaylar...

SPOR 27.09.2022, 17:33 29.09.2022, 09:45 Hakan Öksüz
Trabzonspor'da Ömür harekâtı: Masaya oturacak!

Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, yeni sezona Süper Kupa'yı ve ligin ilk 2 maçını kazanarak girdi. Her şey yolunda giderken transfer döneminin son günlerinde yaşanan olaylar, bordo mavili camiayı krize soktu. Danimarkalı golcü Cornelius'un ani bir kararla Kopenhag'a gitmek istemesi ve Visca'nın sakatlanması, bordo mavili yönetimi, zor duruma soktu.

Genç oyuncunun gitmek istediği iddia edilmişti

Takımın genç yıldızı Abdülkadir Ömür cephesinde yaşananlar, krizi ikiye katladı. İddialara göre takımdan ayrılmak isteyen 23 yaşındaki futbolcu, sakatlığını bahane göstererek Galatasaray maçına çıkmadı. Genç oyuncunun, kulübe rest çektiği iddiası, yerel spor gazetelerinin manşetlerini süsledi. Söz konusu durumla ilgili yönetimden ve teknik direktör Abdullah Avcı'dan açıklama gelmedi. Bir süre sonra Abdülkadir Ömür maçlara çıkmaya başladı, sorunun tamamen çözüldüğü kaydedildi.

Ömür'ün sözleşmesi 2026'ya kadar uzatılacak!

Sezonu şampiyonlukla tamamlamak isteyen Trabzonspor, iç transfer çalışmalarında sona geldi. Önceki haftalarda takımın kaptanı Uğurcan Çakır ile sözleşme yenileyen bordo mavili yönetim, Abdülkadir Ömür'ün sözleşmesini de uzatma kararı aldı. Edinilen bilgilere göre genç oyuncunun 2024 yılında sona erecek olan sözleşmesi, 2026 yılına kadar uzatılacak. Yeni sözleşmenin kısa süre içinde imzalanması bekleniyor.

Yorumlar (0)