Trabzonspor, Beşiktaş maçında yeni bir rekorun peşinde

Spor Toto Süper Lig’de lider konumunda yer alan Trabzonspor 3 Nisan Pazar akşamı Beşiktaş’ı konuk edecek. Bordo mavililer stadyuma yerleştirilecek desibel ölçerler ile ses rekorunu kırmaya çalışacak.

SPOR 31.03.2022, 10:32 31.03.2022, 17:54
Trabzonspor, Beşiktaş maçında yeni bir rekorun peşinde

Spor Toto Süper Lig’in 31’inci haftasında liderlik koltuğunda bulunan Trabzonspor 3 Nisan Pazar günü sahasında Beşiktaş’ı ağırlayacak. Karşılaşmanın biletleri günler öncesinden satışa çıkarılmasının ardından tükenmişti. 41 bin 461 kişi kapasiteye sahip stadyumda kapalı gişe olarak sahaya çıkacak olan lider şampiyonluk yolunda bir rekora daha imza atmak istiyor.

Ses rekorunu için ölçüm yapılacak

Bu sezonun en hareketli maçlarından biri olması beklenen maçta Trabzonspor maç boyunca tribünlerden desibel ve ses ölçümleri gerçekleştirecek. Mücadele öncesinde ses ölçümünü yapacak aletler için gerekli hazırlıklara başlandı. Dünya standartlarında stadyumlarda lisanslı olarak ölçüm yapan ekipler desibel ölçüm cihazlarını Trabzonspor’un ev sahipliğini yaptığı stadyuma getirdiler.

İncelemeler yapılıyor

Medical Park Stadyumu’nda bir takım incelemelerde bulunacak ekipler daha sonra ölçüm cihazlarını sahanın gerekli yerlerine yerleştirerek 90 dakika boyunca desibel ölçümü gerçekleştirecekler. Trabzonsporlu taraftarların maç süresinde ses rekorunu kırmaları halindeyse desibel ölçüm sonuçları skorbordlarda canlı olarak gösterilecek.

Yorumlar (0)