Tirana maçı öncesi Beşiktaş'ta eksikler var

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu rövanş maçında Tirana ile deplasmanda karşılaşacak. Kritik karşılaşma öncesi Beşiktaş'ta eksikler bulunuyor. Peki Tirana-Beşiktaş maçı hangi kanalda yayımlanacak? İşte detaylar...

SPOR 02.08.2023, 17:14 Hakan Öksüz
Tirana maçı öncesi Beşiktaş'ta eksikler var

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş, 2. eleme turu rövanş maçında yarın deplasmanda Arnavutluk ekibi Tirana ile kozlarını paylaşacak. Saat 21.00'de başlayacak karşılaşmada İngiliz hakem Stuart Attwell düdük çalacak. 

Tirana-Beşiktaş maçı hangi kanalda?

Tirana ile Beşiktaş arasındaki maç, S Sport Plus kanalından ekranlara gelecek. Siyah-beyazlılar, Beşiktaş Stadı'nda oynanan ilk maçta Onur Bulut, Jackson Muleka ve Semih Kılıçsoy'un golleriyle rakibini 3-1 mağlup etmişti. Beşiktaş, bu turu geçmesi halinde Zeljeznicar-Neftçi eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Beşiktaş'taki eksikler

Zorlu karşılaşma öncesi Beşiktaş'ta eksikler bulunuyor. Cezayirli Rachid Ghezzal, sakatlığından dolayı bu maçta görev alamayacak. UEFA listesine alınmayan Ante Rebic'in yanı sıra sakatlıkları süren Cenk Tosun, Emrecan Uzunhan ve Tayyip Talha Sanuç da bu maçta oynayamayacak. 

Amartey ile Onana listede

Yeni transferler Daniel Amartey ile Jean Onana listeye alındı. Teknik direktör Şenol Güneş'in şans vermesi durumunda Tirana karşısında sahaya çıkabilecekler.

Beşiktaş'ın 232. Avrupa sınavı

Beşiktaş, bugüne kadar Avrupa'da 231 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 85 kez kazanan Beşiktaş, 99 yenilgi aldı. Rakip filelere 302 gol bırakan Beşiktaş, 347 gol yedi. 

Yorumlar (0)