Taraftarlardan Arda Turan açıklaması!

Galatasaray'a döneceği iddia edilen Arda Turan için sarı-kırmızılı taraftar grubu ultrAslan sosyal medyadan önemli açıklamalarda bulundu. Açıklamalar sonrası Arda'dan da bir paylaşım geldi.

SPOR 20.01.2020, 21:31 21.01.2020, 00:57
Taraftarlardan Arda Turan açıklaması!

Başakşehir ile yollarını ayıran ve ismi Galatasaray ile anılan Arda Turan için sarı-kırmızılı taraftar grubu ultrAslan sosyal medyadan açıklamada bulundu.

"Fatih Terim ve yönetimimizin ortak kararı esastır"

Açıklamada, "Bir süredir camiamızın gündemini meşgul eden Arda Turan transferi konusunda, taraftarın isteyip istemediği tartışmaları ortaya çıkınca bizlerin de bazı açıklamalar yapma ihtiyacı doğmuştur. Yapılan tüm transferlerde olduğu gibi bu transferde de teknik direktörümüz Fatih Terim ve yönetimimizin ORTAK kararı esastır." denildi.

"Galatasaray tribünü, kararı destekleyecek"

"Gerekli değerlendirmeler yapılarak, Hocamız ve yönetimimiz Galatasaray için en doğru kararı verecektir." dilen açıklamada, "Şayet Arda Turan transferi gerçekleşirse; Galatasaray tribünü, alt yapısından çıkmış, kaptanlığa kadar yükselmiş oyuncusunu, yeniden Galatasaray forması giydiğinde destekleyecektir." ifadeleri kullanıldı.

Arda'dan yanıt geldi

Arda Turan, ultrAslan'ın sosyal medyadan yaptığı açıklamalara "Çocukluk aşkımsın, sen ilk göz ağrımsın..." yanıtını verdi.

Yorumlar (0)