Takımı 27 gol attı diye kovuldu!

İtalya'da gençler liginde oynanan Invictasauro-Marina Calcio maçında ev sahibi takım 27-0 skorla galibiyet elde etti. Karşılaşmanın ardından galip gelen takımın teknik direktörü kovuldu. İşte şaşkına çeviren maçın tüm detayları...

SPOR 17.11.2019, 13:21 17.11.2019, 13:26
Takımı 27 gol attı diye kovuldu!

Futbol camiasında farklı galibiyet yaşayan kulübün oyuncuları ve teknik ekibi büyük mutluluk yaşarken İtalya’da tüm bunların aksine bir olay yaşandı.

Grosseto merkezlik gençlik ekibi olan Invictasauro, sahasında konuk ettiği Marina Calcio’yu 27-0 gibi ağır bir skorla yenerken, maçın ardından kazanan takımın teknik direktörü Massimiliano Riccini’nin kulüpteki görevi sonlandırıldı.

"Rakibe her zaman saygı göstermeniz gerekiyor"

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Invictasauro Başkanı Paolo Brogelli, “Bizim takımın Marina Calcio’yu 27-0 mağlup ettiğini duyduğumuzda çok şaşırdık ve üzüldük. Rakibe her zaman saygı göstermeniz gerekiyor ve bugün saygı gösterilmedi” dedi.

Yendikleri takımdan özür dileyen Brogelli, “Başkan olarak Marina kulübünden içtenlikle özür diliyorum. Yönetimin oy birliğiyle aldığı karar neticesinde teknik direktör Riccini’yi görevden almaya karar verdiğimizi duyurmak isteriz. Antrenörlerimiz genç oyuncuları yetiştirmekle görevlendiriliyor ama hepsinden önemlisi eğitmekle görevliler. Bugün bu olmadı” açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)