Süper Lig'in son şampiyonunun bayrağı Şampiyonlar Anıtı'na çekildi

İstanbul Büyükçekmece Belediyesi'nin her sezonda şampiyon takımın bayrağını astığı Şampiyonlar Anıtı'na geçtiğimiz sezonu şampiyon bir şekilde bitiren Beşiktaş'ın bayrağı düzenlenmiş olan törenle çekildi.

SPOR 02.07.2021, 19:55 04.07.2021, 09:11
Süper Lig'in son şampiyonunun bayrağı Şampiyonlar Anıtı'na çekildi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, yönetim kurulu üyesi Hakan Daltaban, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve taraftarlar törene katıldı.

Hasan Akgün: Beşiktaş, Çebi ile ayağa kalktı

Törende açılış konuşması gerçekleştiren Hasan Akgün, "Ahmet Nur Çebi başkanımızla 2016-2017 yılında şampiyonluk bayrağını tekrar asmıştık. 2020-2021 sezonunu şampiyon olarak bitiren gururumuz Beşiktaş'ı kutluyoruz. Türk sporuna, Türk gençliğine hizmette bulunan bu kulübe başkanlık yapıp aramızdan ayrılan bütün başkanları rahmetle yad ediyoruz. 

Çebi dönemiyle Beşiktaş da bir atağa çıktı. Galatasaray'ın şampiyonluk ayağına kadar geldi ancak Beşiktaş bileğinin hakkıyla aldı kupayı. Beşiktaş'ı kutluyorum." dedi.

Çebi'den Hasan Akgün'e teşekkür

Ahmet Nur Çebi, Hasan Akgün'e teşekkürlerini sunarak, "Bir Galatasaraylı olarak sayın başkanımız bizi alkışladı. Fenerbahçe'nin, Trabzonspor'un, Galatasaray'ın olmadığı bir ligin tadı tuzu olmuyor. İyi ki varsınız. Hasan Akgün, hem Trabzonsporlu hem Galatasaraylı ama ben yalnızca Beşiktaşlıyım. Bayrağımızı dalgalandıracak olan Büyükçekmecelilere ve başkana teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Yorumlar (0)