Spor tarihinde ilk! Kaderi Twitter'a bağlı...

İskoçya Premier Lig ekiplerinden Livingston, 37 yaşındaki kalecisi Gary Maley'nin takımda kalıp kalmayacağına taraftarların karar vermesi için Twitter üzerinden anket açtı. File bekçisi Gary Maley'nin kaderi anket sonucuna bağlı...

SPOR 26.05.2020, 14:25
Spor tarihinde ilk! Kaderi Twitter'a bağlı...

İskoçya Premier Lig ekiplerinden Livingston, daha önce eşi benzeri olmayan bir uygulamayla 37 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Gary Maley'nin takımda kalıp kalmayacağına karar verecek.

Livingston kulübünün resmi Twitter hesabından oylama başladı. İskoç kulübün Twitter hesabındaki anketten çıkacak sonuca göre kaleci Gary Maley ile yola devam edilip edilmeyeceği kararı verilecek.

48 saat açık tutulacak anket için 4 saatte 90 bin oy kullanılırken, katılanların yüzde 65'i Gary Maley'nin İskoç kulübünde kalmasından yana oy kullandı.

"Sizlere kaleci Gary Maley'nin geleceği hakkında karar verme şansı tanıyoruz" diyerek anketi başlatan İskoç kulüp Livingston, "Önümüzdeki ay sözleşmesi bitecek olan kalecinin kulüpte kalıp kalmamasına sizler karar vereceksiniz" diyerek Gary Maley'nin kariyerine de ağır bir yara açmış oldu.

Diğer taraftan Twitter üzerinden açılan anketin İskoçya kulübü Livingston'u sağlıklı sonuca ulaştırmayacağı konusunda da tereddütler bulunuyor.

Sosyal medya üzerinden taraftar, İskoç kulübün oylama tarzını eleştirerek, anketin hem Gary Maley'ye zarar vereceğini hem de sağlıklı netice alınamayacağını belirtiyor. Taraftarın kaygısı ise oylamaya rakip takımların taraftarlarının da kolaylıkla katılabilecek olması.

Yorumlar (0)