Sivasspor takımı, galibiyetini paylaşımla kutladı!

Ligin 30. haftasında Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelen Sivasspor, 1-0’lık galibiyeti soyunma odasında kutladı. Bir fotoğraf çektiren takımın fotoğrafı, sosyal medyada yüksek bir etkileşim aldı.

SPOR 13.03.2021, 16:37 14.03.2021, 14:10
Sivasspor takımı, galibiyetini paylaşımla kutladı!

Süper Lig’de 30. hafta geride kalırken, Sivasspor ve Fatih Karagümrük arasında bir mücadele gerçekleşti. Maçın sonucunda Sivasspor, 1-0 galibiyetle Fatih Karagümrük’ü mağlup etti. Haftayı 3 puan alarak tamamlayan Sivasspor, galibiyeti maç sonrası soyunma odasında kutlamayı sürdürdü. Soyunma odasında galibiyet fotoğrafı çektiren ekibin fotoğrafı, sosyal medyayı salladı!

Ligdeki sekizin galibiyetini aldı

Sivasspor ve Fatih Karagümrük arasındaki maç, Sivasspor’ın sahası olan Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda oynandı. Kırmızı-beyazlı ekibe galibiyeti ise, 45. dakikada Hakan Arslan’ın fileleri havalandırması getirdi. 2020-2021 sezonunda ligdeki sekizinci galibiyetini kaydeden Sivasspor, maçın ardından sevinçlerini soyunma odasında devam ettirdi.
 

Poz, sosyal medyada etkileşim aldı

Gelecek hafta Göztepe ile maç ayacak olan takım, yeni maç öncesi moral depolamış oldular. Soyunma odasında galibiyet pozu çektiren takım, müsabaka sonunda büyük sevinç yaşadı. Fotoğraf, kulübün sosyal medya hesabında paylaşıldı. Paylaşım, kısa bir sürenin ardından sosyal medyada etkileşim aldı.

Yorumlar (0)