Seri'nin yerine Mehmet Ekici mi geliyor?

Mehmet Ekici’nin menajeri ile temas kuran Galatasaraylı yöneticilerin “Devre arası Fenerbahçe ile bağları koparın, bize gelin” teklifinde bulunduğu iddia edildi.

SPOR 19.11.2019, 10:47 12.01.2020, 17:28
Seri'nin yerine Mehmet Ekici mi geliyor?

Galatasaray'ın Fenerbahçe'nin Süper Lig kadrosunda yer vermediği ve gözden çıkardığı Mehmet Ekici'yi gündemine aldığı iddiası ortaya atıldı.

Menajeri ile görüşme gerçekleştirildi

Sarı-kırmızılı kulüp yöneticilerinin tecrübeli oyuncunun menajeri ile görüşme gerçekleştirerek, "Devre arası Fenerbahçe ile bağlarınızı koparın, bize gelin" dediği belirtildi.

Fenerbahçe ile kontratı sezon sonunda sona erecek olan Mehmet Ekici'nin devre arasında yöneticilerle görüşme yapacağı ve alacaklarına karşılık bonservisini talep edeceği öne sürülüyor.

Fenerbahçe bu transfere şart koyabilir!

29 yaşındaki oyuncu serbest kalması durumunda direkt Galatasaray'a imza atacak. Ancak sarı-lacivertli yönetiminin Ekici'nin ezeli rakibe gitmemesini şart koşacağı da tahmin ediliyor.

Sadece 36 karşılaşmada forma giydi

Mehmet Ekici yaşadığı sakatlıklardan dolayı 2.5 yıl önce imzasını attığı Fenerbahçe'de sadece 36 karşılaşmada forma giydi. Başarılı futbolcu 5 gol kaydedip, 3 asist yaptı.

Seri'nin yerine mi geliyor?

Galatasaray'ın Mehmet Ekici hamlesinin arkasında Jean Micheal Seri'nin gönderileceği iddiası ortaya atıldı. Sarı- kırmızılı kulübün Ocak ayında Seri'yi Fulham'a geri göndermeye karar verdiği öne sürüldü. Seri şu zamana kadar gösterdiği performansla büyük hayal kırıklığına neden oldu.

Yorumlar (0)