Şampiyon voleybolcular ülkeye döndü

2019 CEV Avrupa Altın Lig Dörtlü Final organizasyonunun finalinde şampiyon olan A Milli Erkek Voleybol Takımı yurda döndü.

SPOR 23.06.2019, 17:37
Şampiyon voleybolcular ülkeye döndü

Estonya'nın başkenti Tallinn'de 2019 CEV Avrupa Altın Lig Dörtlü Final organizasyonunun finalinde Belarus'a setlerde 25-16, 25-21 ve 25-19 üstünlük sağlayarak şampiyonluğa ulaşan A Milli Erkek Voleybol Takımı, THY'ye ait tarifeli uçakla İstanbul Havalimanı’na geldi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, bazı yöneticiler ve yakınları tarafından çiçeklerle karşılanan milli voleybolcular, şampiyonluk kupasıyla basın mensuplarına poz verdi.

Milli takım kaptanı Arslan Ekşi, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, tarihi geçecek bir başarıya imza attıkları için mutlu ve gururlu olduklarını belirtti.

Grup aşaması dahil organizasyondaki maçlarda 8'de 8 yaptıklarını anımsatan Arslan Ekşi, Türkiye'de erkek voleybolunda başarıya aç olunması nedeniyle bunun önemli hale geldiğini kaydetti.

Arslan Ekşi, Slovenya'da katılacakları FIVB Challenger Kupası'na da çok önem verdiklerini aktararak "Bizim için çok zor bir turnuva olacak ama Estonya’da sergilediğimiz performansın üstüne çıkıp, Slovenya'da da kupayı kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)