Ronaldo suskunluğunu bozdu

Portekizli yıldız futbolcu Ronaldo, futbolculuk kariyerindeki en büyük hayalinin Dünya Kupası kaldırmak olduğunu fakat bu rüyanın sona erdiğini belirtti.

SPOR 11.12.2022, 23:52
Ronaldo suskunluğunu bozdu

Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan 37 yaşındaki Cristiano Ronaldo, "Portekiz ile Dünya Kupası kazanmak kariyerimdeki en tutkulu ve en büyük hayalimdi. Bunun için mücadele ettim, savaştım. 16 sene boyunca beş Dünya Kupası'nda forma şansı buldum. Her daim büyük futbolcularla birlikte oldum ve Portekizli taraftarlarca desteklendim. Sahaya çıktığımda her şeyimi ortaya koydum. Mücadeleye hiçbir zaman sırtımı dönmedim ve bu hayalimden de hiçbir zaman vazgeçmedim." dedi. 



"Rüya bitti"

Sıcağı sıcağına tepki vermenin manasız olduğunu kaydeden Ronaldo, "Maalesef bu rüya artık sona erdi. Çok şey dile getirildi, çok şey kaleme alındı, çok fazla spekülasyon üretildi fakat benim ülkeme olan bağlılığım hiçbir zaman değişmedi. Her daim hedef için mücadele verdim, Portekiz'e ve takım arkadaşlarıma hiçbir zaman sırt çevirmedim." yorumunda bulundu.



"Söylenecek bir şey kalmadı"

Kendisine ve Portekiz'e destek veren herkese teşekkürlerini ileten yıldız futbolcu, "Artık söylenecek pek fazla bir şey kalmadı. Rüya sürdüğü müddetçe güzeldi. Zamanın çok iyi bir danışman olacağını ve herkesin kendi neticelerini çıkarmasına müsaade edeceğini umalım." ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar (0)