Ronaldo 'secde' etti
Ronaldo, gol sevinci esnasında 'secde' etti.

Suudi Arabistan Profesyonel Futbol Ligi takımlarından Al-Nassr'ın formasını terleten dünyaca ünlü Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, kaydettiği golün akabinde 'secde' etti.
Üç puanı getiren golü attı
Ligdeki 28'inci hafta karşılaşmasında Al-Nassr ile Al-Shabab ekipleri, ülkenin başkenti Riyad'da kozlarını paylaştı.
38 yaşındaki yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo, müsabakanın 59'uncu dakikasında Al-Nassr'ı 3-2 öne geçirdiği golü attıktan sonraki gol sevinci esnasında secdeye gitti.
Al-Nassr, maçtan 3-2'lik skorla galip ayrıldı.
Ronaldo, geçtiğimiz yılbaşında Suudi Arabistan takımı Al Nassr'a transfer olmuştu.
Al Nassr, "Bu, tarihten çok daha fazlası. Bu, sadece kulübümüze daha da büyük başarıya imza atmak için değil ligimize, milletimize ve gelecek nesillere, erkek ve kızlara kendilerinin en iyi versiyonu olmaları için ilham verecek bir imzadır. Yeni evine hoş geldin Cristiano." ifadeleriyle transferi duyurmuştu.
Cristiano Ronaldo, Al Shabab'a attığı gol sonrası "secdeye" gitti.pic.twitter.com/fFAdvtucFR
— AA SPOR (@aa_spor) May 23, 2023