Portekiz basını duyurdu: Fenerbahçelileri heyacanlandıracak Jorge Jesus iddiası!

Portekiz basını, başarılı Teknik Direktör Jorge Jesus'un Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olduğunu öne sürdü.

SPOR 10.05.2022, 09:01
Portekiz basını duyurdu: Fenerbahçelileri heyacanlandıracak Jorge Jesus iddiası!

Fenerbahçe'de yeni teknik direktör belirsizliği devam ederken, Portekiz'den bir haber gündeme bomba gibi düştü.

“Jesus, Fenerbahçe ile anlaştı”

Portekiz basını başarılı hoca Jorge Jesus'un, Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü olacağını açıkladı. Haberde 2021'in Aralık ayında Benfica'dan ayrıldığından beri boşta bulunan deneyimli teknik direktörün Fenerbahçe ile anlaşma sağladığı kaydedildi.

"Fenerbahçe beni bekliyor"

Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan Jorge Jesus, "Portekiz'e döndüğümde neler yapacağıma ilişkin görüşmelere yeniden başlayacağım. Hatta beni bekleyen bir takım var. Portekiz'e döndüğüm zaman Fenerbahçe ile görüşeceğim. Neler olacağını şu an bilmiyorum fakat kesin olan bir şey var ki bir karar vermem lazım." şeklinde konuştu.

"Özgür bir antrenörüm”

Ayrıca Jesus, "Etik ve mesleki açıdan zor bir mesele. En fazla istediğim şey Flamengo'nun başarıya ulaşması. Flamengo'nun yeniden teknik direktörü olabilirim, belki 1 yıl veya 2 yıl sonra. Fakat şu an ben özgür bir teknik direktörüm. Her kararı verebilirim. 1-2 ay içinde belk bir kulüple anlaşmış olurum. Bir gün Brezilya'ya dönmek aklımda kesinlikle var." demişti.

Portekiz'de görüşmüşlerdi

2 hafta önce Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jesus ile Portekiz'de görüşmüş, toplantıda Portekiz Cumhurbaşkanı M. Rebelo de Sousa da bulunmuştu.

Yorumlar (0)