PFDK'dan Fatih Terim ve Ümit Davala'ya 2 maç men cezası

PFDK, Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim ile yardımcısı Ümit Davala'ya 2'şer müsabakadan men cezası verdi.

SPOR 25.03.2021, 20:31
PFDK'dan Fatih Terim ve Ümit Davala'ya 2 maç men cezası

67 yaşındaki deneyimli teknik adam, sarı-kırmızılı kulübün deplasmanda Atakaş Hatayspor'la ve evinde Fatih Karagümrük'le oynayacağı karşılaşmalarda takımının başında bulunamayacak.

TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) tarafından konu ile ilgili gerçekleştirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

2 maç ceza

"Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in, 19 Mart 2021 tarihinde oynanan Galatasaray - Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig karşılaşmasında, FDT’nin 35/4. ve 41/1-c maddeleri gereğince 3 resmi maçta yedek kulübesine ve soyunma odasına giriş yasağı ve 19 bin 500 lira para cezası ile cezalandırılmasına, olayın meydana geliş biçimi göz önüne alınarak, FDT'nin 12. maddesinin uygulanması sureti ile neticeden 2 resmi maçta yedek kulübesine ve soyunma odasına giriş yasağı ve 13 bin lira para cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı maçta Galatasaray yardımcı antrenörü Ümit Davala’nın, rakip takım üyesine yönelik hakareti sebebi ile FDT’nin 41/1-c ve 35/4. maddeleri uyarınca 3 resmi maçta yedek kulübesine ve soyunma odasına giriş yasağı ve 19 bin 500 lira para cezası ile cezalandırılmasına, olayın meydana geliş biçimi göz önüne alınarak FDT'nin 12. maddesinin uygulanması sureti ile neticeden 2 resmi maçta yedek kulübesine ve soyunma odasına giriş yasağı ve 13 bin lira para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

Yorumlar (0)