Pereira'dan oyuncularına 'şampiyonluk' vurgusu: 'İstanbul'a gezmeye gelmedim'

Fenerbahçe’nin yeni Teknik Direktörü Vitor Pereira, takımıyla birlikte çıktığı ilk antrenmanda, şampiyon olmak için geldiğini söyleyerek "Disiplinli olacağız,çok isteyerek, kurallarımızdan taviz vermeden, tutkumuzla kazanacağız" sözlerini kullandı. 

SPOR 06.07.2021, 11:33
Pereira'dan oyuncularına 'şampiyonluk' vurgusu: 'İstanbul'a gezmeye gelmedim'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, çıktığı ilk antrenmanda çalışma öncesi takımla bir konuşma gerçekleştirdi.

“Şampiyon olmaya geldim”

Fenerbahçe’nin çok büyük bir kulüp olduğuna dikkat çeken Vitor Pereira, burada bulunmanın kendisi için büyük bir zevk olduğunu belirterek, son döneminde şampiyon olamadıklarını fakat bu sefer hep beraber kulübe olan bağlılıkları ile birlikte başarmak istediklerini, lafla değil çalışarak bunu elde edeceklerini dile getirdi. İstanbul’un büyülü bir şehir olduğunu ifade eden Pereira, buraya gezmeye değil, şampiyon olmaya geldiğini ve olacağını vurguladı. Pereira ayrıca herkesin, disiplin kurallarına uymak zorunda olduğunu ifade etti. 

“Disiplinden taviz yok”

Takım içi iletişime fazlasıyla önem verdiğini oyuncularına vurgulayan Portekizli hoca, “Ne probleminiz olursa olsun direkt bana söyleyin, çünkü sizinle ilgili ben de öyle yapacağım” ifadelerine yer verdi ve “Buradaki herkes çok kaliteli, ünlü oyuncular fakat bunu kanıtlayacağınız yer saha. Ben ve ekibim, sizleri geliştirmek için buradayız. Disiplinli olacağız, çok isteyerek, kurallarımızdan taviz vermeden, tutkumuzla kazanacağız” sözleriyle konuşmasını bitirdi.

Yorumlar (0)