Pascal Nouma: Pamuk şeker bugün birşey yazmış mı?

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Ryan Babel'in dün yapmış olduğu Liverpool paylaşımının ardından bir dönem Beşiktaş forması giyen efsane isim Pascal Nouma bugün bir tweetinde Ryan Babel'e göndermede bulundu.

SPOR 07.11.2019, 10:45 07.11.2019, 10:59
Pascal Nouma: Pamuk şeker bugün birşey yazmış mı?

Futbol kariyerinde hem Liverpool hem de Beşiktaş kulübünde oynayan şu an Galatasaray'da forma giymekten olan Ryan Babel’in Instagram’daki “Hikaye” sinde paylaştığı gönderiye, Beşiktaşlı taraftarlardan yoğun tepki gelmişti.

Sarı-kırmızılı takımın Hollandalı futbolcusu Babel, dün Real Madrid karşılaşmasından önce Beşiktaş'ın Liverpool’a Şampiyonlar Ligi’nde 8-0 yenilgiye uğrattığı karşılaşmanın paylaşımını yapmıştı. Yıldız oyuncu, yoğun tepkilerin sonrasında yaptığı paylaşımı kaldırmak durumunda kalmıştı.

pascal nouma beşiktaş ile ilgili görsel sonucu

Beşiktaş’ın yıldız futbolcularından olan Pascal Nouma, Galatasaray’ın Real Madrid’e karşı 6-0 yenilgiye uğradığı maçtan sonra Ryan Babel’e göndermede bulunan bir tweet attı.

Pascal Nouma Twitter'dan yaptığı bu paylaşımda "Günaydın, pamuk şeker bugün birşey yazmış mı ?" ifadelerine yer verdi.

Efsane futbolcunun bu paylaşımı sosyal medyada dakikalar içerisinde binlerce beğeni aldı.

Neler yaşanmıştı? Babel ne paylaşmıştı?

Deportivo kulübünden Beşiktaş’a transferi gerçekleşen ve kariyerinde yeniden yükselişe geçen Babel, 2 yıl oynamış olduğu Beşiktaş kulübünün Liverpool’a Şampiyonlar Ligi’nde 8-0 yenilmiş olduğu maçın paylaşımında bulundu.

6 Kasım 2007'de oynanan bu karşılaşmada Liverpool'da oynamakta olan 32 yaşındaki futbolcu, o maçta oyuna 63. dakikada dahil olmuş 78 ve 81. dakikalarda Beşiktaş kulübüne karşı takımının 6 ile 7. gollerini kaydetmişti.

Yıldız oyuncu, gelen tüm tepkilerden sonra yaptığı paylaşımını kaldırmıştı.
 

Yorumlar (0)