"Para ödeyemediğimiz için çocuklar gidiyor"

TFF 1. Lig takımlarından Ekol Hastanesi Balıkesirspor'un  başkanı Kadir Dağlı, 6 futbolcunun takımdan ayrılma kararı almasının, yaşadıkları mali sorundan kaynaklandığını belirtti.

SPOR 10.01.2020, 14:31 10.01.2020, 14:45
"Para ödeyemediğimiz için çocuklar gidiyor"

Kadir Dağlı açıklamasında, bazı oyuncuların takımdan ayrılması hakkında, "Para ödeyemediğimiz için çocuklar gidiyor." ifadelerine yer verdi.

İçinde bulundukları ekonomik sıkıntıya değinen ve transfer yasakları bulunduğunun altını çizen Dağlı, şu açıklamalarda bulundu:

"Bir süredir planladığımız benzinlik projesi yarım kaldı. Önümüze taş koydular. Takımdan ayrılanlar eski futbolcularımız. Parasını alamayan ve uzun zamandan beri bekleyen oyuncular. Diğer oyuncularla ilgili bir sorunumuz yok. Bugün Balıkesir'deki önemli siyasetçilerle görüşeceğiz. Daha sonra Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'la bir görüşme yapacağım. Akabinde gün içinde bir basın toplantısıyla yaşananları anlatacağım." 

Balıkesirspor'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Foxi Kethewoama'nın kampa katılmadığı, Doğa İşeri, Okan Alkan, Furkan Çil, Oğuzhan Çapar ve Atilla Özmen'in ise takımdan ayrıldığı açıklanmıştı.

Yorumlar (0)