Oğluna Fenerbahçe forması giydirmişti… İmzalar yakın!

Hücum hattına takviyeler yapmaya devam eden Fenerbahçe, bir isimle daha anlaşma aşamasına geldi. 

SPOR 05.07.2022, 10:23 05.07.2022, 16:58
Oğluna Fenerbahçe forması giydirmişti… İmzalar yakın!

Edinilen bilgiye göre, geçen sezon Premier Lig’de Watford forması giyen ve şu an bonservisi elinde bulunan Norveçli yıldız Joshua King Fenerbahçe’ye önerildi. Bir süredir 30 yaşındaki deneyimli futbolcuyla görüşmelerini sürdüren sarı-lacivertlilerin bu transfer büyük aşama kaydettiği ve imzaların yakın olduğu bildirildi. 

Transferde son aşamaya gelindi

King’in menajerinin önceki gün İstanbul’a gelerek Fenerbahçeli yöneticilerle görüştüğü öğrenilirken, ufak pürüzlerin giderilmesi için istişarelerin sürdüğü belirtildi. Menajeri aracılığıyla sarı-lacivertlilere mesaj yollayan Joshua King’in de Fenerbahçe’de forma giymek istediğini vurguladığı kaydedildi. 

62 kez Norveç Milli Takımı’nda forma giydi

Geçtiğimiz senelerde oğluna Fenerbahçe forması giydirerek sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Joshua King, sarı-lacivertli taraftarlardan yoğun ilgi görmüştü. Geçen sezon Premier Lig ekiplerinden Watford’da forma giyen Norveçli futbolcu, 32 maçta 5 gol, 3 asistlik katkı sağladı. Norveç Milli Takımı ile de toplamda 62 kez sahaya çıkan deneyimli futbolcu, bu müsabakalarda 20 gol attı. Transfermarkt verilerine göre King’in güncel piyasa değeri 8 milyon avro olarak dikkat çekiyor.

Yorumlar (0)