Ödünç ayakkabılarla sahaya çıktılar, Galatasaray’ı yendiler

Galatasaray Kadın Takımı ile Nijerya U17 Kadın Milli Takımı hazırlık mücadelesinde karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar gerçekleştirilen maçtan 4-1'lik yenilgiyle ayrıldı.

SPOR 02.10.2022, 16:06 03.10.2022, 11:24
Ödünç ayakkabılarla sahaya çıktılar, Galatasaray’ı yendiler

Kocaeli’de gerçekleştirilen Nijerya U17 Kadın Futbol Milli Takımı ile Galatasaray Kadın Futbol Takımı hazırlık karşılaşması Nijerya tarafının 4-1’lik galibiyeti ile tamamlandı.

“Henüz ekonomik açıdan yeterli değiliz”

Nijerya ekibinin teknik direktörü Olowookere Bankole, müsabakanın sonrasında çok başarılı bir sınavdan geçtiklerine dikkat çekerek, "Biz maçlarda kullandığımız ayakkabılarımızı beyaz kişilerden veya Afrika’da spor yapan erkeklerden ödünç alıyoruz. Daha henüz gelişme sağlayan bir ülkeyiz. Birçok alanda yeterli olamıyoruz. Güzel bir gelişim planıyla A, U20 ve U17 takım kategorilerinden başarı ile çıkmayı düşünüyoruz. Mevcut durumda öyle bir ekonomiye sahipliğimiz bulunmuyor. Bütün bunları belirli bir sisteme oturtmak ve ekonomik manada desteklemek gerekiyor." dedi.

Fenerbahçe ile hazırlık maçı yapacaklar

Antrenmanlarına Kocaeli Edis Spor Kompleksi'nde devam eden Galatasaray Kadın Futbol Takımı ile Nijerya U17 Kadın Futbol Milli Takımı arasında hazırlık karşılaşması gerçekleştirildi.

Her iki ekibinde form durumlarını kontrol ettiği dostluk karşılaşmasının galibi ise 4-1’lik sonuçla Nijerya takımı oldu. Dünya Kupası için hazırlıklarına devam eden Nijerya ekibi, 4 Kasım günü Samandıra’da Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Yorumlar (0)