Nwakaeme işi tamam gibi: İmza atacak!

Süper Lig şampiyonu Trabzonspor'da, Nijeryalı Anthony Nwakaeme'nin yeni sözleşmeye imza atıp atmayacağı merak ediliyordu. 33 yaşındaki yıldız oyuncunun menajeri, konuya dair açıklama yaptı.

SPOR 12.05.2022, 20:05 Hakan Öksüz
Nwakaeme işi tamam gibi: İmza atacak!

Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun şampiyonu olan Trabzonspor, pazar günü İstanbul Atatürk Stadyumu'nda oynanacak maç sonrası kupaya kavuşacak. Şampiyonluk kupasını havaya kaldıracak olan Trabzonsporlu futbolcular, stadyumda tur atacak ve sevinçlerini taraftarla paylaşacak.

Şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Nijeryalı Anthony Nwakaeme'nin sezon sonu bitecek sözleşmesinin yenilenip yenilenmeyeceği merak ediliyordu. Aylar boyunca birçok habere konu olan Nwakaeme'nin sözleşmesi sorunu, nihayet çözüme kavuşturuldu.

"Peşinat konusu çözüldü, imzaya hazırız"

Bordo mavili yönetimle masaya oturan ancak uzun süre boyunca anlaşma sağlayamayan Nijeryalı futbolcunun menajeri Deniz Türker, taraftarları rahatlatacak açıklamayı yaptı. Yönetimin sunduğu koşulları kabul ettiklerini belirten Türker, oyuncunun maaşı ve kaç yıl sözleşme yapılacağı hususunda anlaşmanın çoktan sağlandığını dile getirdi.

Sözleşmedeki pürüz çıkartan konunun "peşinat" olduğunu söyleyen Türker, "Nwakaeme, peşinatı taksitli şekilde almayı kabul etti. İmzaları atmak için her şey tamam." dedi.

Bu sezon 24 gole doğrudan katkı yaptı!

Bordo mavili takıma 2018 yılında gelen Nwakaeme, gösterdiği performansla hem taraftardan hem de futbol otoritelerinden tam not aldı. Bu sezon çıktığı 34 karşılaşmada 13 gol ve 11 asistlik katkı sunan Nwakaeme, bordo mavili formayla toplamda 45 gole imza attı.

Yorumlar (0)