N’Sakala sessizliğini bozdu! “Ismael dönmemi istedi”

Beşiktaş’ta önce kadro dışı kalan, ardından da sözleşmesi sona ererek takımdan ayrılan Kongolu sol bek Fabrice N’Sakala, uzun bir aranın ardından suskunluğunu bozdu. Sporting maçının ardından Beşiktaş’tan gönderileceğini anladığını belirten N’Sakala, “Ismael A takıma dönmemi istedi ama yönetim bunu kabul etmedi” dedi. 

SPOR 19.08.2022, 09:58 19.08.2022, 17:40
N’Sakala sessizliğini bozdu! “Ismael dönmemi istedi”

Beşiktaş ile yollarını ayırdıktan sonra Fransa Ligue 2 takımlarından Ajaccio’da bir süre deneme antrenmanlarına katılan Fabrice N’Sakala, hala hiçbir kulüple resmi sözleşme imzalamadı. Beşiktaş’tan ayrılık sürecine ilişkin ilk kez açıklamalarda bulunan Kongolu futbolcu, Sergen Yalçın’ın ve yönetimin kendisini istemediğini belirtti. Sezon ortasında Beşiktaş’tan başka bir takıma transfer olmak istediğini dile getiren 32 yaşındaki futbolcu, “O dönem Türkiye’den de teklifler geldi ancak rakip takım oldukları için gidemedim” ifadelerini kullandı. 

“Sporting maçı benim sonum oldu”

Beşiktaş’ta geçen sezon kadro dışı kaldığını ve sezon sonuna kadar takıma geri dönemediğini belirten N’Sakala, “Aslında Beşiktaş’ta kadro dışı kalmamın başka bir sebebi var. Şampiyonlar Ligi’nde bildiğiniz gibi Sporting maçı oynamıştık. O maçın ardından ben bir şeyler olacağını fark ettim. Hatta hissettiklerimi aileme de anlattım ve artık bu sayfanın kapandığını söyledim. O maç, hakikaten benim sonum oldu” şeklinde konuştu. 

“Ismael benim durumum hakkında bir şey söyleme hakkı olmadığını belirtti”

O maç sonrası Sergen Yalçın’ın kendisini istemediğini belirten N’Sakala, “Kadro dışı kalınca bazı görüşmelerim oldu. Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın beni kadroda düşünmediğini söylediler. Sergen Yalçın gitmesine rağmen takıma dönemedim. Valerien Ismael ile görüştük ancak benim durumum hakkında bir şey söyleme hakkı olmadığını belirtti. Ismael, A takıma dönmemi istedi ama yönetim bunu kabul etmedi” dedi. 

“Sezon ortasında takımdan ayrılabilmek için çok mücadele ettim”

Kış transfer döneminde Beşiktaş’tan ayrılarak futbol oynayabileceği bir takıma gitmek istediğini söyleyen Kongolu futbolcu, “Sezon ortasında takımdan ayrılabilmek için çok mücadele ettim. Türkiye’den de çok ciddi teklifler aldım. Ancak rakip takım oldukları için gidemedim. Benim için gerçekten sıkıntılı bir süreçti. Vazgeçmeyi bile düşündüğüm zamanlar oldu. Şu an Beşiktaş ile hiçbir bağlantım yok. Sözleşmem bitti ve önüme bakıyorum. Bana inanacak bir takımda oynamaya hazırım. Kendime iyi baktığımı düşünüyorum” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)