Nelsson, Sevilla’ya gidiyor mu? Dursun Özbek açıkladı

Galatasaray’ın kendi evinde Giresunspor’a 1-0 mağlup olduğu maçın ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bir süredir Sevilla’ya transfer olacağı iddia edilen Nelsson hakkında önemli ifadeler kullandı. 

SPOR 14.08.2022, 09:41 15.08.2022, 09:54
Nelsson, Sevilla’ya gidiyor mu? Dursun Özbek açıkladı

Spor Toto Süper Lig’in ikinci haftasında Giresunspor’u konuk eden Galatasaray, dolu tribünler önünde hiç beklemediği bir sonuçla sahadan ayrıldı. Maç boyu göze hoş gelen bir futbol sergileyen Karadeniz temsilcisi, maçın 77’inci dakikasında Borja Sainz’in attığı golle zorlu deplasmandan 3 puan çıkarmayı başardı.

“Sezon başında böyle durumlar olabiliyor”

Maç sonu açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “İstenmeyen bir mağlubiyet aldık. Ancak böyle durumlar sezon başında yaşanabiliyor. Eksik olan taraflarımızı en kısa sürede tamamlamaya çalışıyoruz. Önümüzdeki maça konsantre olacağız. Taraftarlarımızın içi rahat olsun, çok daha iyi seviyelere erişeceğiz” şeklinde konuştu. 

“Belirlediğimiz rakam verilmediği sürece Nelsson’u satmayı düşünmüyoruz”

Bir süredir Sevilla’ya transfer olacağı öne sürülen Nelsson’a ilişkin de net açıklamalarda bulunan Özbek, “Sevilla’nın Nelsson için bize teklif yaptığı doğru. Ancak Nelsson bizim için önemli bir futbolcu ve takımın değerli yapı taşlarından birisi. Bizim bu konuda belirlediğimiz bir rakam var. Bu rakam verilmediği sürece biz oyuncumuzu satmayı düşünmüyoruz” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)