NBA'da yeni sezon heyecanı başlıyor!

Yıldız basketbolcuların, yeni takımlarında forma giyeceği NBA'in 2019-2020 sezonuna, 23 Ekim Çarşamba günü sabaha karşı başlangıç yapılacak.

SPOR 21.10.2019, 12:16
NBA'da yeni sezon heyecanı başlıyor!

1946 yılında perdeyi açan NBA'in 74. sezonunun açılış gününde, 2 karşılaşma yer alacak. Yeni sezonun ilk karşılaşmasında, 2019 yılında tarihde ilk şampiyonluğunu yaşayan Toronto Raptors, NBA Draft'ının bir numarası Zion Williamson'ın forma giydiği New Orleans Pelicans'ı konuk edecek.

Williamson, dizinden yaşamış olduğu sakatlıktan dolayı açılış maçında forma giyemeyecek. ABD basınında yer alan haberlere göre, Pelicans'ın, 13 Ekim'de San Antonio Spurs ile oynanan hazırlık karşılaşmasında sakatlanan 19 yaşındaki yıldız adayını riske etmek istemediğini ve birkaç hafta kadroda yer vermeyerek dinlendireceği aktarıldı.

zion williams ile ilgili görsel sonucu

O gün oynanacak olan bir diğer karşılaşma ise yaptığı transferler ile şampiyonluk favorileri arasında yerini alan Los Angeles takımları Clippers ile Lakers arasında oynanacak.

Bu yıl A Millî Takımda da forma giyen Ersan İlyasova, Cedi Osman ve Furkan Korkmaz'ın mücadele edeceği ligin ikinci gününde ise 11 karşılaşma oynanacak. Ersan'ın 12, Cedi ve Furkan'ın ise NBA'deki 3. yılları olacak.

İlgili resim

Geçen yılı 13 sayı ve 4,7 ribaunt ile bitirip, dikkatleri üzerine çeken Cedi'nin forma giydiği Cleveland Cavaliers, Orlando Magic'in konuğu olacak.

furkan korkmaz ile ilgili görsel sonucu

Furkan Korkmaz'ın 2 yıllık yeni sözleşme imzaladığı Philadelphia 76ers, Doğu Konferansı'ndaki önemli rakiplerinden Boston Celtics'i evinde ağırlayacak.

ersan ilyasova ile ilgili görsel sonucu

Ersan'ın takımı Milwaukee Bucks da üçüncü gün potada yerini alacak. Geçen sezon 2001 yılında beri ilk kez konferans finali oynayan Bucks, Houston Rockets'a konuk olacak.

Yorumlar (0)