Milli futbolcu kariyerini sonlandırdığını duyurdu

37 yaşındaki golcü oyuncu Burak Yılmaz, düzenlediği basın toplantısında "Bugün kariyerimi sonlandırdığımı duyurmak istiyorum" dedi. 

SPOR 05.06.2023, 16:51 06.06.2023, 17:45 Şeyda Gül
Milli futbolcu kariyerini sonlandırdığını duyurdu

Hollanda ekibi Fortuna Sittard ile yollarını ayıran oyuncu Burak Yılmaz, basın toplantısı düzenledi. "Dün akşam dünyanın en büyük futbolcularından bir tanesi stadyumda el sallayarak veda etti" diyen Yılmaz, kendisinin de öyle veda etmek istediğini ancak kısmet olmadığını söyledi. İnternetten de bıraktığını açıklamanın içine sinmediğini dile getiren Yılmaz, bunun kariyerine yakışmayacağını düşündüğümü söyledi. Her zaman birebir iletişimden yana olduğunu belirten Yılmaz, "Bugün kariyerimi sonlandırdığımı duyurmak istiyorum" dedi.

Dört tane büyük çınar kulübümüze teşekkür ediyorum

"Çok mutluyum, çok gururluyum" diyen Yılmaz, böyle bir kariyer ve böyle bir futbol yaşantısı her gencin hayali olduğunu düşündüğünü söyledi. "Allah'ıma şükrediyorum ki bana bu hayalleri nasip etti" ifadelerini kullanan Yılmaz, çok söylemek istediği bir şey olduğunu belirtti. 7 yaşında Antalyaspor'un altyapısından içeri girdiğini hatırlatan Yılmaz, "Antalyaspor'a çok teşekkür ediyorum, beni eğittiler, geliştirdiler Türk futboluna sundular" ifadelerini kullandı.

"Her gencimizin hayalidir 4 büyük kulübümüzde oynamak" diyen Yılmaz, bunun kendisine nasip olduğunu aktardı. 4 tane büyük çınar kulübe teşekkür eden Yılmaz, Tüm takımların ayrı ayrı kalbinde yeri olduğunu belirterek "Hepsinde aynı başarıları yakalayamasam da bana güvenip, bana kapılarını açmaları benim için çok değerli" dedi.

Fenerbahçe'de bir kez daha forma giyip gol atmak isterdim

"Fenerbahçe'de yeniden forma şansı bulmak isterdim çünkü içimde uktedir" diyen Yılmaz, çok da yakın olduğunu ancak olmadığını aktardı. Fenerbahçe'nin de şu anki kariyerinde çok büyük etkisi olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Fenerbahçe'de çok acı çektiğim için burada olduğumu düşünüyorum" dedi.

Yılmaz, sözlerini "Fenerbahçe'de bir kez daha forma giyip gol atmak isterdim" şeklinde sonlandırdı. 
 

Yorumlar (0)