Milli boksörümüz olimpiyatlarda bayrağımızı dalgalandırmak için aralıksız çalışıyor

Milli Boksör Busenaz Sürmeneli, 2021 senesinde Tokyo'da düzenlenecek olan olimpiyatlarda bayrağımızı dalgalandırmak için katıldığı kampta da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

SPOR 06.01.2021, 13:14
Milli boksörümüz olimpiyatlarda bayrağımızı dalgalandırmak için aralıksız çalışıyor

Dünya şampiyonu milli boksörümüz Busenaz Sürmeneli, Tokyo Olimpiyat Oyunları için İngiltere Londra'da yapılacak olan kota müsabakalarına ara vermeksizin hazırlanıyor.

Trabzon Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün bünyesinde yer alan Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde çalışmalarına devam eden Busenaz Sürmeneli'nin tek amacı ise bayrağımızı olimpiyatlarda dalgalandırmak.

Geçtiğimiz sene olimpiyat kota müsabakaları amacıyla Londra'ya giden Busenaz, koronavirüs vakalarının artış göstermesinin ardından organizasyonların durdurulmasıyla Türkiye'ye dönmüş ve bir zaman sonra ise sporcumuzun test sonucu pozitif çıkmıştı.

Busenaz, ailesiyle beraber Trabzon'da tedavi gördü ve ardından antrenmanlara başlayarak eski formuna kavuştu.

Dünya şampiyonu milli boksörümüz Kazakistan'da düzenlenen Avrupa kota müsabakaları hazırlığı için kampa katılım gösterdi. Sürmeneli çok güzel bir kamp programı geçirdiklerini ifade etti.

"Türk bayrağının göndere çekilmesini istiyorum"

Busenaz Sürmeneli yoğun bir kamp programında olduklarını ama tüm tedbirlere uyarak güzel bir dönem geçirdiklerini kaydederek, "Olimpiyatlara katılarak madalyayı almayı çok istiyorum, içim hala kıpır kıpır, olimpiyat aşkıyla yanıp tutuşuyorum." diyerek sözlerine şöyle devam etti:

"Sadece ben değil, eminim ki tüm takım arkadaşlarım da benimle aynı görüşte. Olimpiyat çok farklı bir dünya. Dünyadaki en büyük organizasyon ve ben de gerçekten çok istiyorum. Orada çok farklı bir atmosfer var. En iyi şekilde bayrağımızın göndere çekilmesini ve madalyanın ülkemize gelmesini istiyorum. İnşallah bunu yapmak nasip olur."

Öte yandan 2021 yılında Tokyo'da düzenlenecek olan olimpiyatlar için tüm sporcularımız çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar (0)