Mesut Özil için Galatasaray ya da Fenerbahçe iddiası geldi!

Eski yıldız futbolcu Joe Cole, futbol kariyeri tartışma konusu olan Mesut Özil hakkında, Arsenal'in Mesut'u Galatasaray veya Fenerbahçe'ye transfer edeceği iddiasında bulundu.

SPOR 27.10.2019, 13:12 27.10.2019, 16:56
Mesut Özil için Galatasaray ya da Fenerbahçe iddiası geldi!

İngilizlerin efsane oyuncusu Joe Cole, BT Sport'ta vermiş olduğu demeçte yıldız oyuncu hakkında bir iddia ortaya attı.

İşte Loe Cole'nin iddiası şu şekilde:

"Tam bir kedi-fare durumu yaşanıyor"

"Unai Emery, gerçekten Mesut Özil'i beğenmiyor mu sanıyorsunuz. Mesut Özil'in yeteneklerinden, yapabileceklerinden ve yaptıklarından şüphe mi duyuyorsunuz. Zamanında, Mesut Özil'i de diğer yıldızları gibi kaybetmekten korktular ve bu panikle çok fazla maaş ödediler. Şimdiyse bu maaşı ödemek istemiyorlar. Bu kadar yüksek maaş verdiğiniz oyuncuyu ise şimdi oynatmak istemiyorsunuz. Tam bir kedi - fare durumu yaşanıyor."

"Yönetim tarafından kadroya aldırılmıyor"

"Emery, her ne kadar alınan bu kararı beğenmese de Mesut Özil, yönetim tarafından kadroya aldırılmıyor. Devre arasında Galatasaray veya Fenerbahçe'ye gitmesini, maaş yükünden kurtulmayı umuyorlar.

"Özil'in menajeri ile Arsenal yönetiminin dürüstçe geçen bir diyaloğa ihtiyacı var. 'Mesut'un önünde daha yıllar var ve kontratının da 3 yılı var. Onun oynaması gerekiyor.' demeleri gerekiyor. Arsenal yönetimini analiz etmek çok kolay. Yıllardan bu yana aynı hataları yapıp yapıp duruyorlar."

Yorumlar (0)