Mbappe'ye yapılan çılgın teklife NBA yıldızlarından komik tepkiler

Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal'in, PSG'de oynayan Kylian Mbappe'ye 1 yıl için yaklaşık 700 milyon avroluk sözleşme teklifinde bulunduğu iddia edildi. NBA yıldızları, çılgın transfer teklifiyle ilgili komik paylaşımlarda bulundu.

SPOR 25.07.2023, 16:55 26.07.2023, 13:45 Hakan Öksüz
Mbappe'ye yapılan çılgın teklife NBA yıldızlarından komik tepkiler

Fransız ekibi PSG'de top koşturan Kylian Mbappe'nin hangi takıma gideceği tartışma konusu oldu. 24 yaşındaki genç futbol yıldızının PSG ile olan sözleşmesi Haziran 2024'te sona erecek. Fransız ekibinin, sözleşmesi sona ermeden önce Mbappe'yi ciddi bir bonservis bedeliyle göndererek kar etmek istediği söyleniyor.

"Mbappe'ye 700, PSG'ye 300 milyon avro" iddiası

Real Madrid'e ya da Manchester City'ye gidebileceği konuşulan Kylian Mbappe'ye Suudi Arabistan'dan çılgın bir teklifin geldiği öne sürüldü. İddialara göre Suudi ekibi, Mbappe'ye 1 yıl için 700 milyon avro teklif etti. Genç yıldızın bonservisi için PSG'ye 300 milyon avro ödeneceği iddia edildi.

Antetokounmpo: "Mbappe'ye benziyorum, beni alın"

Çılgın transfer teklifine dair haberlerin ardından Amerikan Basketbol Ligi (NBA) oyuncularından peş peşe komik paylaşımlar geldi. Milwakuee Bucks'ta oynayan Giannis Antetokounmpo, "Beni alabilirsin Al Hilal. Kylian Mbappe'ye benziyorum zaten." ifadelerini kullandı.

LeBron James'ten komik paylaşım

Los Angeles Lakers'ın yıldızı LeBron James, Fransız futbolcu Kylian Mbappe ile ilgili transfer iddiasına sessiz kalmadı. Forrest Gump filminden bir sahnenin gif halini paylaşan LeBron James, "Suudi Arabistan'dan 1 yıllık anlaşma için çağırdıklarında ben." yorumunu yaptı.

Damian Lillard, şaşkınlığını böyle ifade etti

Portland Blazers takımının formasını giyen Damian Lillard, " 1 yıllık sözleşme için 776 milyon avro mu?" ifadesiyle şaşkınlığını belirtti.

Mbappe'nin kariyeri

Fransız ekibi Monaco'da yıldızı parladıktan sonra 2018'de 180 milyon avro karşılığında PSG'ye transfer olan Kylian Mbappe, Messi ve Ronaldo'nun tahtına oturabilecek futbolcular arasında gösteriliyor. 2018'de Fransa Milli Takımı ile Dünya Kupası'nı da kaldıran Mbappe, kariyerinde çıktığı 325 maçta 244 gol ve 116 asistle oynadı.

Yorumlar (0)