Marsilya’nın 44 senelik kaderi Cengiz Ünder ile değişti

Fransa Ligue 1’de 20’nci hafta kapsamında Marsilya, 44 senedir mağlup edemediği rakibi Bordeaux’a konuk olmuş ve Cengiz Ünder’in attığı tek gol, takımın kaderini değiştirmişti. Marsilya, 44 sene sonra Ünder’in golü ile Bordeaux karşısında galibiyet kazanınca Marsilya taraftarları Cengiz için özel pankart hazırladı. Takımın resmi Instagram hesabında da hiç unutulmayacak gole özel video hazırlandı. 21’inci haftada Lille ile karşılaşan Marsilya, Ünder’in tek golü ile beraberlik puanını elde etmeyi başardı. 

SPOR 17.01.2022, 08:41 18.01.2022, 09:22
Marsilya’nın 44 senelik kaderi Cengiz Ünder ile değişti

Fransa’da 1’inci Lig takımlarından Marsilya’ya transfer olan milli futbolcu Cengiz Ünder, ününü konuşturmaya devam ediyor. 20’nci hafta karşılaşmaları kapsamında geçtiğimiz günlerde Bordeaux’a konuk olan Marsilya, Cengiz Ünder’in tek golü ile 44 sene sonra bu takım karşısında galibiyet kazanmıştı.  



37’nci dakikada gelen galibiyet 

Stade de Bordeaux’da oynanan maçta Cengiz Ünder, 37’nci dakikada gol atmış ve Marsilya, 44 senelik makus talihini yenmişti. Maç çıkışında taraftarlar Cengiz Ünder’i sevgi gösterisiyle karşılarken bu haftaki Lille maçı öncesinde Ünder için özel pankart yaptırıldı. Cengiz’in golünü kutlamak amacıyla Marsilya’nın Instagram hesabında da özel video hazırlandı. 



Lille ile beraberliği Cengiz getirdi 

Marsilya stadına asılan pankartta “Bu tarihi zafer için tebrikler ve teşekkürler” ifadeleri kullanıldı. “Ünder” yazan ve kırmızı kalp içerisinde Türk bayrağı çizilen pankart, sahanın uç noktasına asıldı. O pankartın manzarasıyla maça çıkan Cengiz Ünder, Lille karşısında beraberlik getiren golü 75’inci dakikada atarak takımına yine puan kazandırdı. 


Yorumlar (0)