Manchester United-Chelsea maçı nefes kesti!

Premier Lig'de erteleme maçında karşı karşıya gelen Manchester United ile Chelsea, iki dakika içinde buldukları karşılıklı gollerle 1 puana razı oldu.

SPOR 29.04.2022, 00:05 29.04.2022, 12:46 Hakan Öksüz
Manchester United-Chelsea maçı nefes kesti!

İngiltere Premier Lig'de Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Manchester United, Şampiyonlar Ligi biletini sağlama almaya çalışan Chelsea'yi ağırladı. Erteleme maçında karşılaşan iki güçlü ekip, 3 puan parolasıyla sahaya çıktı.

Maçta etkili taraf, konuk ekip Chelsea oldu!

Kadrosunda Cristiano Ronaldo'yu bulunduran Manchester United, önceki haftalarda yaşadığı puan kayıplarını telafi etmek istiyordu. Ligi ilk 4 içinde bitirerek Devler Ligi'ne katılma hedefine ulaşmak isteyen Manchester ekibi, daha çok rakibin ataklarını savuşturmakla yetindi.

Ronaldo kısa sürede cevap verdi

Old Trafford Stadı'nda oynanan mücadelenin ilk yarısından gol sesi çıkmadı. Dakikalar 60'ı gösterirken sahneye çıkan Marcos Alonso, Chelsea'yi 1-0 öne geçirdi.

Manchester United'ın yıldız ismi Cristiano Ronaldo, bu golden iki dakika sonra skoru eşitledi. Karşılaşmada başka gol olmayınca taraflar 1 puana razı oldu.

Üçüncü sıradaki Chelsea, bu skorla birlikte puanını 66'ya yükseltti. Şampiyonlar Ligi'ne katılma hedefinden her hafta uzaklaşan Manchester United ise 55 puanla 6'ncı sırada kaldı.

Yorumlar (0)