Lille'i şampiyonluğa taşıyan Burak Yılmaz: 'Çok gururluyuz'

Fransa Ligue 1’de Lille formasıyla şampiyonluğa ulaşan milli futbolcu Burak Yılmaz, şampiyonluğu kazandıkları Angers maçının ardından yaptığı açıklamada çok gururlu olduklarını dile getirdi.

SPOR 24.05.2021, 10:08 25.05.2021, 14:07
Lille'i şampiyonluğa taşıyan Burak Yılmaz: 'Çok gururluyuz'

Fransa Ligue 1’de, Zeki Çelik, Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Mustafa Kapı gibi milli futbolcuların formasını giydiği Lille takımı, son dönemde lige ambargo koyan PSG’nin önünde ligi birinci sırada tamamlayarak şampiyonluğa uzandı.

“Bizim çocuklar, dediniz” 

Milli futbolcular Yusuf Yazcı, Zeki Çelik, Mustafa Kapı ve Burak Yılmaz’ın formasını giydiği Lille takımı, Fransa Ligue 1’de 2020-2021 sezonunu şampiyon olarak bitirdi. Maçtan sonra büyük bir coşku yaşadığı görülen milli futbolcu Burak Yılmaz, şampiyonluk sonrası gözyaşlarına hakim olamadı. Şampiyonluğa ilişkin açıklamalar yapan Burak Yılmaz, şunları dile getirdi:

"Bugün fazlasıyla gururluyuz. Fransa liginde şampiyon olduk. Bizim için çok ama çok arklı bir duygu. Güzel ülkeme, canım ülkeme selamlarımı iletiyorum. Bizim için hep 'Bizim Çocuklar' dediniz, bize her  zaman destek oldunuz. Bizden dualarınızı esirgemediniz. Allah hepinizden razı olsun. Hepinize çok teşekkür ederiz. Buradaki misyonumuzun ve görevimizin farkındaydık. Çok şükür mahcup olmadık. Herkese selamlar" 

Yıldız futbolcu, şampiyonluğun ardından saha içinde annesini görüntülü olarak aradı ve şampiyonluk coşkusunu annesiyle de paylaştı.

Yorumlar (0)