Leschuk, Antalyaspor'la imzayı attı

Antalyaspor'la 4 yıllığına anlaşan Leschuk "Antalyaspor'a geldiğim için çok mutluyum. Uzun süreli bir sözleşmeye imza attım." diye konuşu.

SPOR 25.08.2019, 21:06
Leschuk, Antalyaspor'la imzayı attı

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, 4 yıllığına kadrosuna kattığı yeni transferi Arjantinli futbolcu Gustavo Blanco Leschuk için imza töreni gerçekleştirdi.

Antalyaspor'un Süper Lig'in 2. haftasında sahasında Yukatel Denizlispor ile yapacağı maç öncesi Antalya Stadı'nda düzenlenen imza töreninde konuşan Leschuk, kırmızı-beyazlı kulübe geldiği için mutlu olduğunu belirtti.

Leschuk, Antalyaspor'da gördüğü aile ortamının kendisini daha hırslandırdığını ve kırmızı-beyazlı formasıyla çıkacağı ilk maç için sabırsızlandığını söyledi.

Gustavo Blanco Leschuk, kendisine kapılarını açan Antalya şehrine ve kulübe teşekkür ederek, "Bu aile ortamını gördükten sonra daha fazla çalışacağım. Sahadaki yerimi en kısa sürede alabilmek için en hızlı şekilde kendimi hazırlayacağım. Antalyaspor'un daha iyi olması için var gücümle çalışacağım. Teknik ekibimle görüştüm bir sonraki maçta hazır olacağım. Antalyaspor'a geldiğim için çok mutluyum. Uzun süreli bir sözleşmeye imza attım." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)