Lemina:"Yüzde 100'ümü vereceğim!"

Pazar günü sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek Galatasay'da Gabonlu futbolcu Mario Lemina, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

SPOR 11.03.2020, 13:50 11.03.2020, 13:58

Beşiktaş derbisiyle ilgili görüşleri sorulan orta saha oyuncusu, "Derbi bizim için önemli. Yüzde 100 hazır olmam için önümüzde bir hafta var. Hafta boyunca sıkı bir şekilde çalışacağım. Formuma kavuşup, sahada yüzde 100'ümü vereceğim." şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın sezonun ikinci yarınsındaki başarılı performansına da değinen, "İkinci yarıdan itibaren çok farklı bir Galatasaray var. Üst seviyede bir takım ortaya çıktı. Beraber oynadıkça birbirimizi daha iyi tanıyoruz ve bunu sahaya yansıtıyoruz." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da kalmak isterim

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ve sezon sonunda kulübü Southampton'a dönecek olan Lemina, "Ben Galatasaray'da çok mutluyum ancak ne olacağına sezon sonunda bakacağız." dedi.

Gabonlu orta saha, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun, Covid-19 salgını nedeniyle maçlara seyirci alınmaması durumunun gündemde olmadığı açıklamasının sorulması üzerine,  "Taraftarlarımız olmadan farklı oluyor. Taraftarımız olduğu zaman bir kişi fazla oynuyor gibiyiz." diyerek görüşlerini belirtti.

Yorumlar (0)