Koronadan kaçan Şota özel uçakla Türkiye'ye geldi!

Özbek ekibi Pakhtakor'un teknik direktörü Şota Arveladze, yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle Özbekistan'dan Türkiye'ye özel uçakla geldiğini söyledi. 

SPOR 08.04.2020, 11:58
Koronadan kaçan Şota özel uçakla Türkiye'ye geldi!

Gürcü teknik direktör Şota Arveladze, yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle Özbekistan'dan ayrılarak özel bir uçakla İstanbul'a geldiğini ve astım hastası olduğu için çok dikkatli davrandığını söyledi. 

Kasımpaşa'da çalıştığı dönemde İstanbul'da bir ev aldığını kaydeden Şota Arveladze, "Burada yaşıyoruz. Tüm ailem yanımda. Benim astım hastalığım olduğu için özellikle çok dikkatli davranıyorum. Uçak bileti olmadığı için Özbekistan'dan buraya özel uçakla gelebildim. Bol kitap okuyarak, çocuklarla ilgilenerek ve film izleyerek zaman geçiriyorum." diye konuştu. 

"Avrupa dışında bir takımda çalışmak cazip geldi"

Şota Arveladze, Özbekistan'da her şeyin yolunda gittiğini vurgulayarak, "Pakhtakor'a geldiğimde bir önceki yıl takım 13. sıradaydı. Avrupa dışında bir takımda çalışmak cazip geldi ve kulübü tanıyordum. 3 yıldır Özbekistan'dayım. Ülkenin en büyük kulübü. Geçen sezon lig, kupa ve Süper Kupa'yı kazandık. Sözleşmem yıl sonunda bitiyor ama burada şu anda her şey çok iyi gidiyor." açıklamasını yaptı. 

"En iyi yabancı oyuncuları buraya getirebilmemiz pek mümkün değil"

Kulübün maddi durumunun iyi olduğunu belirten Şota Arveladze, "Stadımız ve tesisler yenilendi. Ancak en iyi yabancı oyuncuları buraya getirebilmemiz pek mümkün değil. Takımdan sadece Eren Derdiyok Avrupa'da bilinen bir oyuncumuz olabilir." dedi.

Yorumlar (0)