Kerem Aktürkoğlu, Bundesliga yolcusu!

Galatasaray'ın 23 yaşındaki milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nun, Bundesliga'da gelecek sezon şampiyon olmak isteyen Borussia Dortmund'a gidebileceği söyleniyor. İşte transfer iddiasına ilişkin ayrıntılar...

SPOR 26.05.2022, 18:40 27.05.2022, 16:33 Hakan Öksüz
Kerem Aktürkoğlu, Bundesliga yolcusu!

Galatasaray'da top koşturan 23 yaşındaki Kerem Aktrükoğlu, hem Süper Lig ekiplerinin hem de Avrupa devlerinin radarına girdi. UEFA Avrupa Ligi'nde gösterdiği performansla göz dolduran genç yıldız, Avrupa macerasına erken başlayabilir.

Borussia Dortmund'a gidebilir

Süper Lig'de sezonun bitişiyle birlikte ayrılık sinyalleri veren Kerem, Almanya 1. Futbol Ligi'ne (Bundesliga) göz kırptı. Genç futbolcunun, bu sezon topladığı 69 puanla Bundesliga'yı ikinci bitiren Borussia Dortmund'a gideceği iddia edildi.

Gelecek sezon Bundesliga'yı kazanmak istiyorlar

Gelecek sezon ligde Bayern Münih'in 10 yıllık egemenliğine son vermek isteyen Dortmund, genç ve etkili ayaklardan oluşan bir takım kurmak istiyor. İddialara göre takımın dinamolarından biri de milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu olacak.

15-20 milyon euroyu gözden çıkardılar!

Borussia Dortmund teknik Direktörü Edin Terzih, Kerem'in transfer edilmesi konusunda ısrar ediyor. Alman ekibinin, Kerem'e 15-20 milyon euro arasında bir bedel biçdiği kaydedildi.

Galatasaray formasıyla çıktığı 51 karşılaşmada 13 gol atan ve 12 asist yapan Kerem Aktürkoğlu, bu sezon Süper Lig'de 37 maçta görev aldı.

Yorumlar (0)