Kerem Aktürkoğlu'ndan ayrılık sinyali

Fraport TAV Antalyaspor müsabakasında da sahaya çıkarak sarı-kırmızılı formayla tarihe adını yazdıran Kerem Aktürkoğlu, kişisel Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Her şey için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

SPOR 21.05.2022, 18:47 22.05.2022, 17:52
Kerem Aktürkoğlu'ndan ayrılık sinyali

2021-22 sezonunda Galatasaray formasıyla çıktığı 51 karşılaşmada 13 gol atan ve 12 asist yapan Aktürkoğlu, sezonun son mücadelesinin ardından kişisel sosyal medya hesabı üzerinden İngilizce ve Türkçe paylaşım yaptı.

Çok sayıda Avrupa kulübünün yakın takibinde olan 23 yaşındaki milli oyuncu, sarı-kırmızılı taraftarlara yönelik olarak “Her şey için teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

"Sevgili Galatasaray taraftarı..."

İyi performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Aktürkoğlu, şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili Galatasaray taraftarı. Sizleri çok üzdüğümüz bir sezonu artık geride bıraktık. Çok çalıştığımız fakat hedeflerimize ulaşamadığımız bir sezon oldu. Tüm bunlara karşın inanılmaz desteğinizi hissetmediğimiz tek bir saniye dahi olmadı. Bir futbolcu olarak Galatasaray formasının giyildiği her sezon unutulmazdır. Bu formayla geçirdiğim tek bir saniyeyi dahi unutmayacağım. Her şey için teşekkür ederim."
 

Galatasaray tarihine geçmişti

Kerem Aktürkoğlu, Fraport TAV Antalyaspor müsabakasında oyuna sonradan dahil olmuş ve bu sezon 52'inci maçına çıkmıştı. 23 yaşındaki futbolcu, Servet Çetin’i arkada bırakarak Galatasaray formasıyla bir sezon içinde en çok maça çıkan oyuncu olarak tarihe adını yazdırmıştı.


(Çetin)

Yorumlar (0)