Jlloyd Samuel yaşıyor mu?

Trafik kazasında yaşamını yitiren Jlloyd Samuel'in kardeşi akıl almaz bir iddia ortaya attı. Ağabeyinin ölmediğini dile getiren Leslie-Ann Samuel, Jlloyd Samuel'in eşi ile beraber numara yaptıklarını söyledi.

SPOR 25.11.2019, 13:20 12.01.2020, 16:22
Jlloyd Samuel yaşıyor mu?

Premier Lig’de Bolton ve Aston Villa'da oynayan Jlloyd Samuel, geçen yıl yaşadığı trafik kazası sonucu yaşamını yitirmişti. Futbol dünyasını yasa boğan Jlloyd Samuel’in ölümü ile ilgili akıl almaz bir iddia ortaya çıktı.

Jlloyd Samuel’in kız kardeşi Leslie-Ann Samuel, ağabeyinin eşi ile beraber bir yalan uydurduğunu ve ağabeyinin yaşadığını söyledi. Leslie, “Sigortadan para almak için bunu uydurdular. Parayı da eşi aldı. Ağabeyim hala hayatta… Bununla ilgili elimde birçok delil var” dedi. Bu iddianın ardından, eşiyle beraber çocuklarını okuldan almak için gittiği yolda kaza geçiren Jlloyd Samuel’in ölümü ile ilgili kafalarda soru işaretleri oluşmaya başladı.

Hayat sigortasından para almak amacıyla ağabeyinin eşinin böyle bir numara yaptığını dile getiren Leslie, Jlloyd Samuel yerine başka bir insanı ölü gösterdiklerini ifade etti. Kazanın ardından ağabeyinin DNA’sının başka bir hastanede çıktığını belirten Leslie, cesedin tekrar otopsiye sokulmasını isteyeceğini söyledi.

"Bunların hepsi yalan"

Leslie’nin, Jlloyd Samuel’in ölümünden sonra “Seni yakında göreceğim. Hem de bu hayatta”, “Kardeşim senin yaşadığını biliyoruz. Otopside çıkan DNA senin değil… Bunların hepsi yalan” şeklindeki paylaşımlar oldukça dikkat çekti.

Polis merkezi tarafından yapılan açıklamada “Ne yazık ki bu iddialar nedeniyle soruşturmanın yeniden başlaması zor görünüyor. Bay Samuel’in ölümü, diğer tüm ölümlerde olduğu gibi doğru prosedürler uygulanarak gerçekleştirilmiştir. Otopsi raporu da düzgün bir şekilde yazılmıştır. Bayan Samuel’in otopsi raporuna itiraz etmek için 28 günü vardı. Ancak kimse o süreçte rapora itiraz etmedi” ifadelerine yer verildi.

Bu açıklamanın ardından Leslie Samuel, mahkemeden bir istekte bulundu. Gönderdiği dilekçe ile Leslie, Jlloyd Samuel’in ölümünün yeniden soruşturulmasını talep etti. Ancak mahkeme bu talebi reddetti

Yorumlar (0)