Jesus, Flamengo’nun süperstarını istiyor! 15 milyon avro…

Sezon başında Flamango’dan Arao ve Gustavo Henrique’yi kadrosuna katan Fenerbahçe, ara transfer dönemi için de hazırlıklara başladı. Brezilya basını, Fenerbahçe’nin Flamengo’dan bir oyuncuyu daha transfer etmek için girişimlerde bulunduğunu iddia etti. 

SPOR 16.10.2022, 15:27 17.10.2022, 10:09
Jesus, Flamengo’nun süperstarını istiyor! 15 milyon avro…

Brezilya basınında yer alan habere göre Fenerbahçe, Flamengo’nun yıldızı Gabriel Barbosa’yı kadrosuna katmak istiyor. “Gabigol” olarak bilinen Gabriel Barbosa için Fenerbahçe’nin yanı sıra Wolverhampton’ın da devrede olduğu belirtildi. Yayımlanan haberde, özellikle Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’un bu transferi çok istediği vurgulandı. Brezilya basınına göre Fenerbahçe yönetimi, bu transfer için 15 milyon avroluk bir bonservis ücreti ödemeyi planlıyor. Yaz aylarında da adı Fenerbahçe ile sık sık anılan Gabigol, bu sezon kırmızı-siyahlı forma ile çıktığı 59 maçta 28 gol atarak dikkatleri üzerine çekti.

Inter’e 29,5 milyon avro bonservis bedeliyle transfer olmuştu

Profesyonel futbol kariyerine 2013 yılında Santos altyapısında başlayan Gabriel Barbosa, 2016 yılında İtalyan devi Inter’e 29,5 milyon avro bonservis bedeliyle transfer oldu. Inter kariyeri döneminde Benfica ve Santos’ta kiralık olarak forma giyen Brezilyalı yıldız, 2020 yılında Flamengo’ya 17,5 milyon avro bonservis bedeliyle imza attı. Brezilya Milli Takımı’nın formasını 18 kez giyen yıldız santrfor, bu karşılaşmalarda 5 kez gol sevinci yaşadı. Transfermarkt verilerine göre, 26 yaşındaki Gabriel Barbosa’nın güncel piyasa değeri 24 milyon avro olarak dikkat çekiyor. 

Yorumlar (0)