İtalya-Türkiye maçının muhtemel 11'leri

A Milli Futbol Takımımız, bugün başlayacak olan EURO 2020'nin ilk maçında İtalya ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın muhtemel 11’leri netleşmeye başladı.

SPOR 11.06.2021, 10:57 12.06.2021, 17:46
İtalya-Türkiye maçının muhtemel 11'leri

EURO 2020 Avrupa Şampiyonası'nın açılış maçında A Milli Takımımız, bu akşam saat 22.00’de İtalya ile karşı karşıya gelecek.

Maç, Türkiye saatiyle 22.00’de

İtalya'nın başkenti Roma'da, Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan A Grubu’ndaki İtalya - Türkiye maçı, bu akşam Türkiye saatiyle 22.00'de başlayacak. Turnuvanın açılış maçı olan İtalya - Türkiye maçını, Hollandalı hakem Danny Makkelie yönetecek ve maç TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanacak maçı yaklaşık 17 bin seyirci tribünden seyredecek. Öte yandan bu kritik maçta yaklaşık 3 bin Türk taraftarın da maçı seyretmesi bekleniyor.

İki ekibin eksikleri

Ay yıldızlı ekibimiz, tarihinde ilk kez bir Avrupa Futbol Şampiyonası'nın açılış maçında boy gösterecek. Bu karşılaşma öncesi milli takımımızda eksik oyuncu bulunmuyor.

İtalya milli takımında ise tedavisi devam eden, önemli orta saha oyuncusu Marco Verratti’nin ilk 11’de başlamasının beklenmediği ve maça yedek kulübesinde başlama ihtimalinin bulunduğu belirtildi.

İki takımın muhtemel kadroları

İtalya: Donnarumma, Spinazzola, Bonucci, Chiellini, Florenzi, Jorginho, Barella, Locatelli, Insigne, Berardi, Immobile

Türkiye: Uğurcan, Umut Meraş, Merih, Çağlar, Zeki, Okay, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf, Ozan Tufan, Kenan Karaman, Burak Yılmaz

Yorumlar (0)