İşte Ersun Yanal'ın transfer planı!

Tek hedefi şampiyonluk olan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal ve ekibinin, transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

SPOR 10.12.2019, 13:31 12.01.2020, 20:34
İşte Ersun Yanal'ın transfer planı!

Teknik heyet, geride kalan haftalardan tespitlerini yaptı ve eksik olan bölgeler için çalışmalara başladı. Sezonun ikinci yarısına zorlu bir maç programıyla başlangıç yapacak olan sarı-lacivertli kulüpte teknik heyet, stoper, sol bek, ofansif kanat ve bütçe oluşursa da bir forvet transferi yapılacak.

Sözcü'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; Teknik heyet, şampiyonluk yürüyüşünde transferlere gerekçe olarak şunları gösterdi:

Sol bek transferi öncelik

* Zanka bireysel hatalarda bulunuyor. Rami, henüz ilk 11 düzeyinde değil. Hem Serdar'a alternatif olacak hem de yanında oynayabilecek bir transferin gerçekleşmesi gerekiyor.

* Vedat Muriqi olmadığında Fenerbahçe gol bulmada büyük sıkıntı yaşıyor. Alternatif bir forvetin olması lazım.

* Beklerde Dirar'ın verdiği katkıyı gerçek bölgesinde oynayan Hasan Ali sağlayamadı. Bu sebeple sol bek transferinin mutlaka yapılması lazım.

* Kanatlarda katkı çok düşük. Hem Vedat'a destek verecek ve gol atacak kanat oyuncu gerekli.

Takımdan ayrılacak 3 oyuncu belli oldu

Sarı-lacivertli teknik heyet, Zajc, Rami ve Mehmet Ekici'nin Ocak ayında satılmasını onayladı.

Ocak ayında transfer yapmayı planlayan Fenerbahçe, gidecek oyuncuların isimlerinide netleştirdi. Sarı-lacivertli kulübün teknik heyeti, Miha Zajc, Adil Rami ve Mehmet Ekici'yi ikinci devrede takımda istemiyor.

Brezilya ve Avrupa'dan teklifler gelen Jailson'un kulübe maddi katkısının olabileceğinden satışına izin verilebilir. Başarılı oyuncudan elde edilecek gelir, yeni transferler için yönetimin elini bir hayli güçlendirir.


 

Yorumlar (0)