İşte Cenk Tosun'un şampiyonluk favorisi!

Everton forması giyen yıldız futbolcu Cenk Tosun, Süper Lig'de Trabzonspor'u çok güçlü olduğunu belirterek, "Benim favorim Trabzonspor. Şampiyonluk yarışı Trabzonspor, Başakşehir ve Galatasaray arasında geçer." dedi. 

SPOR 28.05.2020, 10:51
İşte Cenk Tosun'un şampiyonluk favorisi!

Milli futbolcu Cenk Tosun, Süper Lig'de şampiyonluk yarışına ilişkin değerlendirmede bulundu. 

Everton forması giyen yıldız futbolcu, oyuncu kalitesi ve maddi anlamda eski Beşiktaş ile şimdiki Beşiktaş arasında fark olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Sergen Hoca'nın işi kolay değil. Beşiktaş'ın çocuğu. Zaman verilmeli. Sergen Hoca'nın üstünde durulması lazım. Daha çok yeni. Birkaç ay oldu teknik direktör olalı. Sezon içinde gelmek de kolay değil. Gelecek sezon takımla kamp geçirdiğinde daha iyi işler yapacaktır." 

"Beşiktaş'ın şampiyon olması zor"

28 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş için bu sezon şampiyonluğun zor gibi gözüktüğüne dikkat çekerek, "Ben Sergen Hoca ile Gaziantep'te çalıştım. Çok zevk aldığım bir hocaydı. Beni çok seviyordu. Beşiktaş'ta da çalışmak isterdim onunla." dedi. 

"Trabzonspor'u çok güçlü buluyorum"

Türkiye liginin kalitesinin arttığını belirten Tosun, "Sivasspor ve Alanyaspor'un performansı çok yüksekti. Trabzonspor da kendini aştı. Şampiyonluğa çok oynamadı 2011 sezonundan beri. Bu sezon Trabzonspor'u çok güçlü buluyorum. Benim favorim Trabzonspor. Şampiyonluk yarışı Trabzonspor, Başakşehir ve Galatasaray arasında geçer." diye konuştu. 

Yorumlar (0)