İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'ye mi imza atıyor?

Sarı-lacivertli takımda Ocak ayı transfer çalışmaları tüm hızıyla başladı. Listede başlarda İrfan Can Kahveci yer alıyor. Fenerbahçe, 24 yaşındaki futbolcuyu yaz aylarında da trasfer etmek istemiş ancak olmamıştı.

SPOR 16.10.2019, 12:40 16.10.2019, 12:45
İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'ye mi imza atıyor?

23 Ağustos'ta İrfan Can'ın kontratı Başakşehir tarafından uzatılırken, Fenerbahçe millî oyuncudan vazgeçmiyor. Emre Belözoğlu, sezon sonunda futbolu bırakmayı hedefliyor. Hem Ersun Yanal hem de yönetim, İrfan Can'ı, Emre'nin veliahtı olarak kabul ediyor. 39 yaşındaki oyuncu da eski takım arkadaşının mutlaka transfer edilmesi fikrine ortak oluyor.

irfan can kahveci ile ilgili görsel sonucu

Fenerbahçe, İrfan Can'ı çok istiyor ancak transfer etmesi o kadar da kolay deil. Başarılı oyuncunun sözleşmesini yeni uzatmasının yanı sıra, milli takımdaki performansıyla Avrupa'nın önemli takımlarının dikkatini çekmesi; Sarı-Lacivertli ekibe zorluk çıkarıyor.

irfan can kahveci ile ilgili görsel sonucu

Sarı-lacivertli takımda uzun zamandır orta sahasında yıllarca görev alıp, kaptanlık pazubandını takma potansiyeline sahip 24 yaşındaki yıldız için tüm çabaları sergilemeye hazır.

Yorumlar (0)