İddia: Sacha Boey, Galatasaray'ın teklifini reddetti

Yönetimin, sözleşmesini uzatmak için teklif ettiği parayı az bulan Sacha Boey, yeni transfer Leo Dubois'i örnek göstererek onun aldığı maaşı talep etti.

SPOR 19.11.2022, 15:21 21.11.2022, 09:31
İddia: Sacha Boey, Galatasaray'ın teklifini reddetti

Galatasaray'da sezon başında kadroya giremeyen Sacha Boey, gösterdiği performansla ilk 11'in vazgeçilmez futbolcusu oldu. Yönetim, Fransız futbolcu ile yeni sözleşme imzalamak için masaya oturdu.

Fakat sarı-kırmızılı takımın ilk teklifini kabul etmeyen Fransız sağ bek, sezon başında takıma katılan Leo Dubois ile aynı maaşı istiyor. Fakat henüz taraflar arasındaki görüşmeler sonuca ulaşmadı.

Boey, 480 bin euro alıyor

480 bin euro ile Galatasaray'ın en az kazanan yabancı oyuncularından biri olan Sacha Boey'e, Nelsson gibi 300 bin euro zam teklif edildi. Fakat oyuncu bu teklifi kabul etmedi.

Dubois ile aynı parayı istedi

22 yaşındaki futbolcu, performansıyla yedek bıraktığı Leo Dubois'i örnek göstererek 1 milyon 800 bin euro ücret istedi. Sezon başında Dubois, Galatasaray'a 1.8 milyon euro'dan 3 senelik imza atmıştı.

Yönetim 1.1 milyona düşmesini bekliyor

Galatasaray yönetimi talep edilen parayı çok buldu. Sarı-kırmızılılar, Fransız oyuncudan 1.1 milyon euroya inmesini bekliyor. Taraflar arasındaki görüşmeler devam ediyor.

İlk 11'in vazgeçilmezi oldu

Sezon başında kadroda dahi düşünülmeyen ve kampa götürülmeyen 22 yaşındaki Sacha Boey, sakatlıklıklar sebebiyle oynatılmış ve çok başarılı bir performans sergilemişti.

İlk 11'de Teknik Direktör Okan Buruk'un değişmez oyuncularından biri olan Boey, kırmızı kart cezalısı olduğu Karagümrük maçı dışında bütün maçlarda forma giydi. Futbolcu, Konyaspor karşılaşmasında 1 asist yaptı.

Yorumlar (0)