Hikmet Karaman 1,5 yıllık sözleşme imzaladı

BtcTurk Yeni Malatyaspor'la prensip anlaşmasına varan Hikmet Karaman bugün düzenlenen imza töreniyle kendisi 1,5 yıllığına sarı siyahlılara bağlayan sözleşmeye imza attı.

SPOR 04.03.2020, 14:16
Hikmet Karaman 1,5 yıllık sözleşme imzaladı

Tecrübeli teknik adam ligde bulundukları konum dolayısıyla işlerinin kolay olmadığını belirtti. "Depremi atlattık ama bu şehrin hayat kaynağı Yeni Malatyaspor. Bulunduğumuz bu durumdan ne olur kurtulalım" şeklinde gelen soru üzerine Karaman, "Bu çok önemli bir cümle. Gölcük depremini yaşamış biriyim, ne olduğunu da bilirim. Anadolu insanının futbol özlemini ve takımına sahip çıkmasını da biliyoruz. Dolayısıyla Yeni Malatyaspor tek arkadaşlar. Başka bir takım yok. Bu takımın başarısı, şehrin başarısıdır. Bu hafta Konyaspor maçında bütün Malatya'ya, ilçelere, belediye başkanlarına görev düşüyor. Taraftarı stada getirsinler. Bir maç her şey değil ama Konyaspor karşılaşması bizim kafamızı yukarı kaldıracağımız bir müsabaka. Taraftar desteğini istiyoruz. Taraftar o stadı dolduracak, sonra skora bakacak. Birinci adım olarak Konyaspor maçında 3 puanı almak istiyoruz. Sonrasında Allah'ın izniyle Trabzonspor maçı ve ardından gideceğimiz deplasman (Hes Kablo Kayserispor) maçı bize nerede olduğumuzu gösterecek."

Gelecek yılla ilgili planları olduğunu söyleyen Karaman, bu sezonki hedeflerinin ise düşme hattından uzak bir şekilde ligi bitirmek olduğunu söyledi.

Basın toplantısında söz alan BtcTurk Yeni Malatyaspor başkanı Adil Gevrek ise, ligin ikinci devresine kötü başladıklarını ancak iyi bir takım olduklarını söyledi. Hikmet Karaman'la birlikte çıkışa geçeceklerini inandıklarını, Karaman'ın bu tür kriz ortamlarını başarıyla yönettiğini ifade etti.

Yorumlar (0)