Hakan Çalhanoğlu adeta şov yaptı!

İtalya Kupası Çeyrek Finali'nde Hakan Çalhanoğlu geceye damgasını vurdu. Milan normal süresi 2-2 biten karşılaşmada Torino'yu 4-2 yenerek yarı finale yükseldi. 2-1 gerideyken maçı 2-2'ye getiren ve takımını uzatmalara taşıyan Çalhanoğlu 106'da bir gol daha atarak durumu 3-2'ye getirdi ve maçın ismi oldu.

SPOR 29.01.2020, 09:17
Hakan Çalhanoğlu adeta şov yaptı!

İtalya Kupası’nda oynanan Milan-Torino çeyrek final karşılaşmasında Hakan Çalhanoğlu rüzgarı esti. San Siro’da oynanan ve normal süresi 2-2 sona eren maçı uzatmalarda 4-2 kazanan Milan adını yarı finale yazdırdı. 6 gollü müthiş mücadelenin adamı Hakan Çalhanoğlu oldu.

Bonaventura’nın 12.dakikada attığı golle öne geçen ev sahibi Milan, 34 ve 71’de Gleison Bremer’in sayılarıyla 2-1 geriye düştü.

Dakika 82'yi gösterdiğinde teknik direktör Stefano Pioli Krunic’in yerine Hakan Çalhanoğlu’nu oyuna aldı.

90+1’de Samu Castillejo’nun asistinde golü bulan Çalhanoğlu durumu 2-2’ye getirerek mücadeleyi uzatmalara götürdü.

106’da bir kez daha sahneye çıkan yıldız futbolcu, Milan’ı öne geçiren golü attı. San Siro tribünleri Hakan’ın o golüyle müthiş sevince sahne oldu.

108’de sahneye çıkan yeni transfer İbrahimovic de kapanışı yapan golü kaydederek maçın skorunu belirledi: 4-2.

Alınan bu sonuçla Milan adını yarı finale yazdırırken Juventus’un rakibi oldu. Yarı final karşılaşmaları 12 Şubat ve 4 Mart tarihinde eleme usulüyle gerçekleşecek.

Yorumlar (0)