Göztepe'de İlhan Palut dönemi başlıyor!

Tamer Tuna ile yol ayrımına girmesinin ardından teknik direktör arayışına start veren İzmir ekibi, Hatayspor'un eski teknik direktörü İlhan Palut ile anlaşma sağladı. Palut, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'in son 3 yılda takımın başına getirdiği üçüncü Süper Lig deneyimi olmayan teknik direktör olarak görev alacak.

SPOR 04.11.2019, 15:18 04.11.2019, 15:31
Göztepe'de İlhan Palut dönemi başlıyor!

Ligde teknik adam Tamer Tuna'nın, 4-1 skorluk Kasımpaşa yenilgisinin ardından Başkan Mehmet Sepil'in yapmış olduğu "Hocalarımız ve futbolcularımız formsuzdu" sözlerinden sonra istifa etmiş olduğu Göztepe'de, teknik adamlık için İlhan Palut ile anlaşma sağlanacağı iddia edildi.

Listesinde yer alan deneyimli alternatifleride göz önünde bulunduran İzmir ekibinde Başkan Mehmet Sepil, 42 yaşındaki Palut ile çalışmaya karar verdi. Başkan Vekili Talat Papatya'yla İzmir'de buluşan, ABD'de bulunan Başkan Sepil'le de görüntülü görüşme gerçekleştiren Palut ile anlaşma sağlandı.

İlhan Palut kimdir?

İlk teknik adamlık deneyimini oyuncu olarak 3. Lig, 2. Lig ve 1. ligde kadrosunda yer almış olduğu Hatayspor'da yaşamış olan teknik direktör, takımını 2017-2018 yıllarında 2. ligde şampiyon yapmışı. Tecrübeli teknik adam, geçtiğimiz sezon Hatayspor'a 1. ligde Play-Off finalinde oynatarak, Süper Lig'i seri penaltılarla kaçırdı. Palut, bu yıl 1. ligde Hatayspor'da ki görevinden 6. hafta sonrasında ayrılmıştı.

Süper Lig tecrübesi olmayan üçüncü teknik direktör

İlhan Palut, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'in ardından son 3 yılda takımın başına getirdiği üçüncü Süper Lig deneyimi olmayan teknik direktör olarak görev alacak.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yardımcısı konumunda iken 2 şampiyonluk heyecanı yaşayan Tamer Tuna, 2017-2018 yılında Süper Lig'deki ilk teknik direktörlük tecrübesini Sepil başkanlığında Göztepe'de yaşamıştı.

Bir sonraki sezon başında 1. ligde Cesar Grup Ümraniyespor ile başarılı sonuçlar elde eden eski Beşiktaşlı oyuncu Bayram Bektaş, Göztepe'nin başında Süper Lig'de ilk kez teknik direktörlük görevi yaptı.

Son yıllarda en çok dikkat çeken genç teknik direktör İlhan Palut, Göztepe'de başında ilk kez Süper Lig heyecanı yaşayacak.
 

Yorumlar (0)