Gençlerbirliği’nde ayrılık! Genç oyuncu veda etti

Gençlerbirliği ile sözleşmesi sona eren 23 yaşındaki stoper Arda Kızıldağ, yayımladığı mesaj ile kırmızı-siyahlı kulübe veda etti. 

SPOR 22.05.2022, 10:53 22.05.2022, 16:04
Gençlerbirliği’nde ayrılık! Genç oyuncu veda etti

17 senedir Gençlerbirliği çatısı altında top koşturan Kızıldağ, yayımladığı mesajda çok genç yaşta kulübe katıldığını ifade ederek, “17 senedir Gençlerbirliği adına onurla mücadele ettim. Kulübümüzün çatısı altında bulunduğum her gün, tüm mücadelemi göstererek elimden gelenin en iyisini camiaya vermeye çalıştım. Her zaman Gençlerbirliği’ne layık bir sporcu olmak için gayret ettim” dedi.

“Üzerime emek harcayan, gelişmeme yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum”

Gençlerbirliği altyapısından yetişmiş olmanın kendisi için büyük bir gurur olduğunu vurgulayan genç stoper, “Ben Gençlerbirliği’ne 7 yaşımda adım attım. Çok büyük hayallerle bu kapıdan girdim. Gençlerbirliği’nin A takımına yükselmek ve orada kendimi gösterebilmek benim için çok büyük bir hayaldi. Bu hayalimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Üzerime emek harcayan, gelişmeme yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Altyapı oyuncularına mesaj: “Kulübünüzün değerini çok iyi bilin”

Mesajının son bölümünde altyapıdaki genç futbolculara da seslenen Kızıldağ, “Alt takımlarımızda oynayan genç kardeşlerimize özellikle şunu belirtmek istiyorum, çok çalışın ve disiplinli hareket edin. Hayaller böyle gerçekleşiyor. İçinde bulunduğunuz kulübün değerini çok iyi bilin ve kulübünüze aidiyetinizi mutlaka gösterin. Hocalarımızın hepsi birbirinden kıymetli, mutlaka hocalarınızdan her gün bir şeyler öğrenin ve o şekilde evinize dönün. Bugün, bu büyük camia için elimden gelen tüm mücadeleyi vermenin huzuruyla evimden ayrılıyorum. Hepinize teşekkür ederim, hoşça kalın” dedi. 

Hangi takıma imza atacağı merakla bekleniyor

Bu sezon Spor Toto 1. Lig’de Gençlerbirliği forması ile 25 maçta forma giyen Arda Kızıldağ, bu müsabakalarda bir de gol sevinci yaşadı. Ligi 48 puanla 13. sırada tamamlayan Gençlerbirliği ile yollarını ayıran başarılı oyuncunun hangi kulübe imza atacağı merakla bekleniyor. Arda Kızıldağ’ın adı bir süredir İttifak Holding Konyaspor ile anılıyor. 

Yorumlar (0)