"Galatasaray tribünleri sizin önünüze duvar örüyor"

Geçtiğimiz yıllarda Real Madrid takımında teknik direktörlük yapan Türk Telekom Stadyumu'nda Galatasaray'a karşıda çıkan Jose Mourinho, sarı-kırmızılıların Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid karşılaşması öncesi yorumlarda bulundu.

SPOR 22.10.2019, 09:52 22.10.2019, 09:56
"Galatasaray tribünleri sizin önünüze duvar örüyor"

Manchester United takımından ayruıldıktan sonra bir takımın başına geçmeyen ve televizyonda spor yorumculuğu yapan Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, Galatasaray'ın Real Madrid'i ağırlayacağı karşılaşma hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Karşılaşmanın çok zorlu geçeceğinin altını çizen Mourinho,"Real, Real gibi değil. Her Şampiyonlar Ligi deplasmanı gibi Galatasaray deplasmanı da çok zor geçecektir. Real'in yetenekli hücum ayakları, İstanbul'da önemli bir bariyerle karşılaşacak. Galatasaray tribünleri sizin önünüze duvar örüyor." ifadelerine yer verdi.

Sarı-kırmızılı kulüple oynadıkları karşılaşmayı hatırlatan Mourinho, "O atmosferde oynamak dünyanın her takımı için çok zor. Kulakları sağır eden bir tezahürat oluyor. Futbolcularınız bir anda el freni çekilmiş gibi oluyor ve rakip kaleye gitmekte zorlanıyor." şeklinde bir açıklama yaptı.

galatasaray real madrid 2013 ile ilgili görsel sonucu

Galatasaray ile Real Madrid, 2012-2013 ve 2013-2014 yıllarında Şampiyonlar Ligi gruplarında ve çeyrek final karşılaşmalarında birbirlerine rakip olarak yer almıştı. Galatasaray'ın 2013'te Real Madrid'i 1-0 skorda geriden gelerek 3-2 yenilgiye uğrattığı karşılaşmada ise; İspanyol ekibinin başında Mourinho görev yapıyordu.

Yorumlar (0)