Galatasaray, Real Madrid karşısında galibiyet peşinde!

Şampiyonlar Ligi 3. karşılaşmasında bugün evinde Real Madrid ile karşı karşıya gelecek olan  Galatasaray, sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Grup karşılaşmalarında ki iki maçında bir yenilgi ve bir de eşitlik yaşayan sarı-kırmızılı takımi  Avrupa’da hem 9 karşılaşma sonra 3 puan almak hem de 100. galibiyetini yaşamayı hedefliyor.

SPOR 22.10.2019, 09:12 22.10.2019, 09:17
Galatasaray, Real Madrid karşısında galibiyet peşinde!

Sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nun 3. hafta karşılaşmalarında bugün İspanya ekibi Real Madrid’i sahasında konuk edecek. Saat 22.00'de başlayacak karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından izlenebilecek.

Şampiyonlar Ligi'nin ilk hafta maçında Belçika’nın Club Brugge kulübüyle deplasmanda 0-0 eşitlik yakalayan ve 2. karşılaşmasında Fransız kulübü Paris Saint-Germain’e (PSG) karşı kendi sahasında 1-0 yenilgiye uğrayan Galatsaray, grupta averajla 3. sırada yer alırken, Real Madrid’i yenerek, iddiasına devam etmek istiyor. Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en prestijli karşılaşmalarında 13 kez şampiyonluk yaşayarak bu alanda rekor sahibi olan Real Madrid ise A Grubu’nda 2 karşılaşmada sadece 1 puan alabilirken, averajla son sırada yer alıyor.

Muhtemel 11'ler şu şekilde:

Galatasaray: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Donk, Nzonzi, Seri, Belhanda, Babel, Andone

Real Madrid: Courtois, Militao, Ramos, Marcelo, Odriozola, Casemiro,Rodriguez, Isco, Benzema, Hazard, Vinicius

Son 9 karşılaşmada galibiyet elde edemedi

Avrupa yolunda galibiyet hasretine geçtiğimiz yıl  Şampiyonlar Ligi’nin ilk karşılaşmasındaLokomotiv Moskova’yı 3-0 yenilgiye uğratarak ara veren Galatasaray, ardından yine kötü seriye devam etti. Galatsaray,  Lokomotiv Moskova galibiyeti ardından geçen sezon Şampiyonlar Ligi’ndeki 5 karşılaşmasında bir eşitlik yaşarken, 4 kez yenildi.  Şampiyonlar Ligi sonrasında UEFA Avrupa Ligi’nde 2 karşılaşmada mücadele eden Galatasaray, bir beraberlik ve yenilgiyle Avrupa yolunu kapattı. Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki ilk karşılaşmasında Belçika’da Club Brugge ile berabere kalırken, kendi evinde Fransa’nın PSG takımına karşı yenilgiye uğradı. Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarındaki son 28 karşılaşmasında 2 kez galibiyet elde ederken, 17 yenilgi ve 9 eşitlik aldı.

Yorumlar (0)