"Galatasaray maçı ile ilgilenmeyeceğiz"

Club Brugge kalecisi Simon Mignolet, Real Madrid'i mağlup edebileceklerini kaydederek PSG-Galatasaray maçını düşünmek istemediklerini söyledi.

SPOR 11.12.2019, 19:58 11.12.2019, 20:05
"Galatasaray maçı ile ilgilenmeyeceğiz"

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile aynı grupta yer alan Belçika temsilcisi Club Brugge'ün Belçikalı file bekçisi Simon Mignolet, Real Madrid ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

"PSG-Galatasaray maçıyla ilgilenmeyeceğiz"

31 yaşındaki kaleci, İspanyol devi Real Madrid'i devirmeleri durumunda PSG-Galatasaray maçının sonucunun önemli olmadığını ifade ederek, "UEFA Avrupa Ligi'nde olmak istiyoruz ve bunun için savaşacağız. PSG-Galatasaray maçıyla ilgilenmeyeceğiz. Real Madrid'in güçlü olduğunu biliyoruz ancak Madrid'de neler yapabileceğimizi ispatladık. Aynısını evimizde de yapabiliriz" şeklinde konuştu.

"Elimizden geleni yapacağız"

Mignolet konuşmalarını "İkincilik için yarışmamak hayal kırıklığı yaratıyor ama genel olarak iyi bir sezon geçiriyoruz. Avrupa'da devam etmek için sahada her şeyi yapacağız" ifadesiyle noktaladı.

Galatasaray'ın yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmesi için Fransız temsilcisi PSG'yi yenmesi, Club Brugge'ün ise Real Madrid maçından en fazla 1 puan ile ayrılması gerekiyor.

Yorumlar (0)